Πότε «πέφτουν» οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, Black Friday & Cyber Monday 2019

19:46 12/10/2019 - Πηγή: iPop

Δεν πρόλαβε να μπει ακόμη ο Οκτώβρης και το ερώτημα όλων πλέον είναι πότε ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και πότε «πέφτουν» η Black Friday & Cyber Monday 2019.

Πολλοί έχουν τις ενστάσεις τους για την «Μαύρη Παρασκευή» των εκπτώσεων και τους δικαιολογούμε και καταλαβαίνουμε

απόλυτα. Άλλοι, όμως, περιμένουν αυτή τη μέρα πώς και πώς για να κάνουν τις φθινοπωρινές τους αγορές σε μεγάλες προσφορές.

Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις ξεκινούν από Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 και διαρκούν για 10 μέρες, δηλαδή έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου όποτε και τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Σημειώνεται ότι εκτός απ’ τις 10 Νοεμβρίου, ανοιχτά θα παραμείνουν τα καταστήματα και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019.

Πότε «πέφτουν» Black Friday & Cyber Monday 2019;

Όσον αφορά την Black Friday, αυτή φέτος πέφτει στις 29 Νοεμβρίου, καθώς αυτή έχει καθιερωθεί να εφαρμόζεται στα καταστήματα πάντα την τελευταία Παρασκευή κάθε Νοεμβρίου.

Η Black Friday είναι κι αυτή μια συνήθεια που υιοθετήσαμε απ’ τις ΗΠΑ και οι προσφορές στα καταστήματα φτάνουν πολλές φορές μέχρι και το 80%.

Black Friday λέγεται στη Νέα Υόρκη. Στην Αθήνα πώς λέγεται;

Όπως επίσης έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν τις αγορές τους στην Black Friday, έχουν ακόμη μια ευκαιρία με τη Cyber Monday, η οποία φέτος πέφτει στις 2 Δεκεμβρίου και όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, αφορά μόνο με τις αγορές που γίνονται στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη:

Μπορείς να υπολογίσεις σωστά την έκπτωση επί τοις εκατό;

Photo: Unsplash/Justin Lim

Το άρθρο Πότε «πέφτουν» οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, Black Friday & Cyber Monday 2019 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα