H Jennifer Lopez μίλησε ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία που έκανε με τον Alex Rodriguez

20:41 11/2/2021 - Πηγή: iPop

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez δίνουν προτεραιότητα στη σχέση τους και κάνουν ό,τι χρειάζεται προκειμένου να είναι καλά μεταξύ τους.

Αυτό αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά τώρα. Η διάσημη star, η οποία μίλησε στο περιοδικό Allure, αποκάλυψε ότι εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της παρακολούθησαν ψυχοθεραπεία για ζευγάρια στην έναρξη της πανδημίας του COVID-19, ενώ μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο η επαγγελματική και οικογενειακή ζωή της τα κατάφερε μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Μου

λείπει να είμαι δημιουργική και να τρέχω στα 150. Αλλά ο Alex ήταν στη φάση που έλεγε ‘Το λατρεύω. Μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Μου αρέσει να κάνω τα Zooms μου. Μου αρέσει να ξέρω ότι τα παιδιά είναι εκεί και εσύ είσαι εκεί όλη την ώρα. Ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο», είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

Πρέπει να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Κάναμε θεραπεία. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά χρήσιμο για εμάς και τη σχέση μας

Στη συνέχεια, εξέφρασε την απογοήτευση της ίδιας και του Rodriguez για το γεγονός ότι ακύρωσαν την γαμήλια τελετή τους το περασμένο Καλοκαίρι, όμως, είπε πως τώρα ξέρει ότι έγινε για καλό.

Ήταν μια μεγάλη υπόθεση. Το είχαμε προγραμματίσει για μήνες και μήνες και μήνες, και θα γινόταν στο εξωτερικό. Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αρχίζεις να σκέφτεσαι όλα αυτά – πώς όλα έχουν μια τέλεια στιγμή για να γίνουν

Το ότι προς το παρόν τα πλάνα για τον γάμο τους έχουν ακυρωθεί, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Jennifer Lopez και Alex Rodriguez όλο αυτό έτος μιλάνε συνεχώς και δείχνουν δημόσια τη στήριξή τους ο ένας για τον άλλον.

Ο Alex Rodriguez είναι συνεχώς στο πλευρό της συντρόφου του: Τόσο στο Super Bowl του 2020 και στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην Time Square, όσο και στη σημαντική στιγμή της ορκωμοσίας του Joe Biden.

Εμάς είναι απ’ τα αγαπημένα μας ζευγάρια και οι νέες δηλώσεις της J. Lo., όπου μίλησε ανοιχτά για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα, μας κάνουν να την εκτιμάμε λίγο περισσότερο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Jennifer Lopez μίλησε ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία που έκανε με τον Alex Rodriguez εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jennifer Lopez,Alex Rodriguez