Ομάδα Αυτοφροντίδας: Μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας

19:11 11/2/2021 - Πηγή: iPop

Γιατί ίσως έχεις κι εσύ ανάγκη αυτή την Ομάδα Αυτοφροντίδας;

Συχνά είμαστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας και εξαιρετικά επικριτικοί, κάτι που εμποδίζει την αγάπη προς τον εαυτό και συνεπακόλουθα την αυτοεξέλιξη.

Βλέπουμε το “πρόβλημα” και εθελοτυφλούμε στη λύση.

Άραγε, πόσο εύκολο είναι να αγαπήσεις κάποιον όταν βλέπεις μόνο τα μειονεκτήματά του, τον κατακρίνεις και τον τιμωρείς, ξανά και ξανά ενίοτε, για όλα τα λάθη του;

Αν δεν αγαπάς εσύ πρώτα τον εαυτό σου, ουσιαστικά και αληθινά, γιατί να το κάνει κάποιος

άλλος;

Η αγάπη για τον εαυτό είναι προϋπόθεση της αγάπης για τους άλλους. Πώς θα μάθεις να αγαπάς τους άλλους αν πρώτα δεν μάθεις να αγαπάς και να (απο)δέχεσαι τον εαυτό σου;

Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να ξεκινήσω αυτήν την καινούργια ομάδα αυτοφροντίδας, στήριξης και ψυχοπαίδευσης.

Πως θα λειτουργεί η Ομάδα Αυτοφροντίδας:Έναρξη μέσα στον Φεβρουάριο του 2021Η ομαδα που θα συσταθεί θα βρει την ώρα μαζί (διάρκεια 1,5 ώρα)Συχνότητα μια φορά τον μήνα Θα υπάρχει ενδιάμεσο homework ~ challenge με κάποιο θέμα και στην συνάντηση μας θα συζητάμε μαζί ιδέες, προβληματισμούς, λύσεις! Η συνάντηση μας θα είναι διαδικτυακή μέσω zoom.

Το κόστος είναι 20€/τον μήνα (λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διανύουμε το κόστος θα είναι χαμηλό για να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι μπορούν).

Γιατί στην τελική, το μόνο που έχεις, είσαι εσύ, και είναι θλιβερό να χάσεις τον εαυτό σου, στην προσπάθειά σου να μην χάσεις κάποιον άλλο.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 14/2/2021

Γιαννοπούλου Μαρία[email protected]Ευρυτανίας 13, Αμπελόκηποι 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ομάδα Αυτοφροντίδας: Μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα