Πεντανόστιμα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη και βούτυρο! Το πιο υγιεινό σνακ που θα σε γεμίσει ενέργεια

16:11 11/2/2021 - Πηγή: iPop

Απολαυστικές μπουκίτσες, με γεύση σοκολάτας, χωρίς πολλές θερμίδες. Ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Παρακάτω η συνταγή για τα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη και βούτυρο.

Θα εκπλαγείς απ’ το πόσο νόστιμα βγαίνουν! Εμείς στη συνταγή μας χρησιμοποιήσαμε κάσιους, καθώς όταν μπαίνουν στον πολυκόψτη αποκτούν μια υφή σαν πάστα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύπλαστα τα τρουφάκια μας, όμως, εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι άλλους ξηρούς καρπούς

της επιλογής σου.

Συνταγή για φανταστικά energy balls με φυστικοβούτυρο

Τα υλικά:150 γραμμάρια χουρμάδες, καθαρισμένους, χωρίς το κουκούτσι τους60 γραμμάρια ξηρούς καρπούς της επιλογής μας3 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη, χωρίς ζάχαρη2 κουταλιές της σούπας μέλιΙνδοκάρυδο ή κακάο σε σκόνη για την επικάλυψηΠώς θα φτιάξεις τα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη;Χτυπάμε τους χουρμάδες στο μπλέντερ μέχρι να αποκτήσουν μια υφή σαν πάστα.Βάζουμε τους ξηρούς καρπούς και χτυπάμε καλά.Προσθέτουμε το μέλι και το κακάο, και χτυπάμε μέχρι να δημιουργηθεί μια υφή σαν ζύμη.Πλάθουμε τα τρουφάκια και τα ρολάρουμε πάνω απ’ το ινδοκάρυδο ή το κακάο.Βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες και απολαμβάνουμε!

Μπορείς να φτιάξεις μια μεγάλη ποσότητα και να τα έχεις στο ψυγείο για τις ώρες που σε πιάνουν οι λιγούρες και θέλεις κάτι γλυκό να φας, χωρίς ζάχαρη και πολλές θερμίδες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πεντανόστιμα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη και βούτυρο! Το πιο υγιεινό σνακ που θα σε γεμίσει ενέργεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα