H Disney παρουσιάζει τη νέα του πριγκίπισσα!

19:32 29/10/2014 - Πηγή: iPop

Η Disney έχει την τάση να δημιουργεί ταινίες που έχουν ως κεντρικό πρόσωπο μια γυναικεία φιγούρα. Ανεξάρτητα αν είναι ή δεν είναι, σ “ αρέσει να τις βλέπεις όλες σαν πριγκίπισσες. Η ιδέα της πριγκίπισσας σου κάνει την ταινία ακόμα πιο παραμυθένια και μεταξύ μας τώρα σου έχει περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσες και εσύ να βγαίνεις με έναν πρίγκιπα!

Η Disney λοιπόν, μας έχει παρουσιάσει πιο πρόσφατα το Frozen, ο ελληνικός τίτλος είναι «Ψυχρά και ανάποδα», και τη μυστηριώδη

Malefisent. Παλιότερα είχαμε γνωρίσει την Άριελ, την Πεντάμορφη , την Χιονάτη και τόσες άλλες. Τώρα ήρθε η στιγμή της Μοάνα!

Η Μοάνα είναι μια έφηβη που αγαπάει την περιπέτεια και χτενίζει τους ωκεανούς για να βρει ένα νησί. Η ιστορία διαδραματίζεται στην αρχαία Ωκεανία όπου η μικρή Μοάνα ονειρεύεται να γίνει μεγάλος θαλασσοπόρος. Η ευκαιρία της δίνεται όταν αποφασίζει να εξερευνήσει ένα μυθικό νησί. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της γνωρίζει τον ημίθεο Μάουι ο οποίος την ακολουθεί στο ταξίδι της. Στην περιπέτεια τους αυτή συναντούν μυθικά θαλάσσια τέρατα, μυστικούς κόσμους και ξεκλειδώνουν αρχαία μυστικά.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν οι δημιουργοί της «Μικρής Γοργόνας», Ron Clements κσι Jon Musker. Ο Clements σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι η Μοάννα είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του. Ο Jon Musker συμπλήρωσε : » Η Μοάνα είναι γεμάτη πάθος, μια ονειροπόλος που έχει μια μοναδική σχέση με τον ωκεανό. Είναι ο χαρακτήρας που όλοι θα αγαπήσουμε! Περιμένουμε πως και πως να την παρουσιάσουμε στο κοινό.»

Αν σου άρεσε η Μουλάν και η Ποκαχόντας τότε σίγουρα θα λατρέψεις την Μοάνα. Πρέπει όμως να κάνεις υπομονή γιατί η ταινία θα αρχίσει να προβάλλετε στα τέλη του 2016.

The post H Disney παρουσιάζει τη νέα του πριγκίπισσα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα