H Cameron Diaz μιλάει για την κόρη της και λιώνει!

10:36 16/4/2020 - Πηγή: iPop

H Cameron Diaz μιλάει για πρώτη φορά για τη μητρότητα, περίπου έναν χρόνο αφότου έγινε μανούλα για πρώτη φορά στα 47 της χρόνια. Η ίδια αναφέρθηκε στο πώς βιώνει τη μητρότητα αλλά και στο πόσο καλός πατέρας είναι ο σύντροφός της.

Πριν από έναν χρόνο, η ηθοποιός είχε γίνει μανούλα, ενώ είχε φροντίσει με τον σύντροφό της να κρατήσουν την εγκυμοσύνη μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευγνώμονες και ευλογημένοι που ξεκινάμε τη νέα

δεκαετία, ανακοινώνοντας την γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Αμέσως “αιχμαλώτισε” τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένεια μας», είχε αναφέρει η ηθοποιός στην ανάρτηση με την οποία είχε ανακοινώσει πως έγινε μητέρα.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Jan 3, 2020 at 10:20am PST

Τώρα, η Cameron Diaz μίλησε σε Instagram Live για την κόρη της και μας συγκίνησε. «Λατρεύω που είμαι μητέρα, είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως είναι πολύ χαρούμενη και τυχερή που το ζει μαζί με τον Benji Madden και περνάει όλη η οικογένεια τέλεια.

Είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο χαρούμενη, είναι το καλύτερο πράγμα και είμαι τόσο τυχερή που το ζω με τον Benji Madden και περνάμε καταπληκτικά. Είμαι κατενθουσιασμένη. Δεν το πιστεύω

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η ηθοποιός είπε ότι είναι εκπληκτικός πατέρας και εκείνη αισθάνεται τυχερή που αυτός ασχολείται διαρκώς, καθώς μπορεί κι εκείνη να ηρεμεί κάποιες ώρες στο τέλος της ημέρας όσο εκείνος φροντίζει τη μικρή τους.

Όλη μέρα αυτό που κάνω, είναι είτε να μαγειρεύω, είτε να καθαρίζω, είτε να φροντίζω το μωρό μου ή συνήθως όλα την ίδια στιγμή. Πρέπει να μαγειρεύω τη νύχτα. Ξέρω ότι οι άνθρωποι σιχαίνονται τη μαγειρική… πίνω κρασί κάθε βράδυ, είναι η στιγμή που χαλαρώνω τη νύχτα. Αφού κάνουμε μπάνιο το μωρό μας, το βάζουμε για ύπνο. Ο Benji την πάει στο κρεβάτι της, είναι τόσο καλός. Είναι τόσο εκπληκτικός πατέρας. Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του μωρού μου. Είναι απίστευτος. Τη βάζει στο κρεβάτι κι εγώ πάω στην κουζίνα, βάζω στον εαυτό μου ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και αρχίζω να μαγειρεύω. Κάνω το δικό μου σόου, ό,τι νά ‘ναι

View this post on Instagram

#CameronDiaz is speaking out about her life since welcoming her first child with #BenjiMadden in a rare interview! Link in bio to read what the actress had to say about her new life

Keywords
Τυχαία Θέματα