H Billie Eilish αποχαιρέτησε το πράσινο- Η μεγάλη αλλαγή στο look της

20:01 18/3/2021 - Πηγή: iPop

Μεγάλη αλλαγή! H Billie Eilish έγινε ξανθιά, λέγοντας αντίο στα χαρακτηριστικά πράσινα μαλλιά της, ένα look με το οποίο την συνδέσαμε και τη γνωρίσαμε όλοι!

Όταν ακούς το όνομά της, αμέσως σου έρχεται στο μυαλό το πράσινο χρώμα των μαλλιών της και φυσικά η υπέροχη φωνή της! Το look της το λατρεύουν κορίτσια σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο, ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που πειραματίστηκαν περισσότερο με τα μαλλιά τους, ακολουθώντας το παράδειγμα της 19χρονης τραγουδίστριας.

Όμως, πλέον όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, αφού η Billie Eilish έγινε ξανθιά!

Με ένα video

και μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Billie Eilish αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο look της!

Πλέον, δεν έχει καθόλου πράσινο αλλά ούτε και μαύρο στα μαλλιά της. Είναι κατάξανθη, με μια buttercream απόχρωση, που αποτελεί τάση φέτος! Παράλληλα, ανανέωσε και το κούρεμά της, υιοθετώντας το shag, κορυφαία τάση στα haircut αυτή τη σεζόν.

Φιλάρισμα, αφέλειες και ένα messy αποτέλεσμα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το shag και μάλιστα είναι ένα look που μπορεί να υιοθετηθεί και από γυναίκες με άλλο μήκος μαλλιών.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Πριν από λίγο καιρό, η Eilish είχε προαναγγείλει ότι έχει σκοπό να αλλάξει τα μαλλιά της, κάτι το οποίο θα σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής:

 Έχω να κάνω ανακοινώσεις, έχω κάτι νέο να σας δείξω

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H Billie Eilish αποχαιρέτησε το πράσινο- Η μεγάλη αλλαγή στο look της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα