Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία με αποδείξεις και στοιχεία

14:48 18/3/2021 - Πηγή: iPop

Με αποδείξεις και στοιχεία, η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η ηθοποιός έχει καταθέσει και μήνυση.

Στα δικαστικά έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν στις 12 Μαρτίου, η Angelina Jolie

δηλώνει έτοιμη να φέρει αποδείξεις και στοιχεία εναντίον του πρώην συζύγου της, προκειμένου να υποστηρίξει τον ισχυρισμό της για την ενδοοικογενεική βία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη ηθοποιός έχει καταθέσει κι ένα έγγραφο σχετικά με καταθέσεις απ’ τα μικρότερα παιδιά τους.

«Πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα της Angelina να αλλάζει την ιστορία όταν τη βολεύει. Εκτός από εκείνη τη μία καταγγελία που έκανε το 2016, η οποία διερευνήθηκε και απορρίφθηκε, δεν υπήρξαν ποτέ άλλα στοιχεία, αστυνομικές αναφορές ή ακόμη και κατηγορίες μέχρι να βολέψουν την ιστορία της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πει τώρα, αλλά το ιστορικό είναι σημαντικό», δήλωσε πηγή με γνώση της υπόθεσης στο ET.

H Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt, με την ιστορία να έχει ξεκινήσει το 2016

Θυμίζουμε ότι το 2016 το FBI είχε ερευνήσει τον Brad Pitt μετά από αναφορές ότι «γινόταν καταχρηστικός λεκτικά και σωματικά στα παιδιά του σε ένα ιδιωτικό τζετ», όμως τελικά είχε απαλλαχθεί απ’ τις κατηγορίες.

Το 2017, ο Brad Pitt είχε δηλώσει στο GQ σχετικά με την υπόθεση:

Κάνουμε και οι δυο ό,τι καλύτεροι μπορούμε. Άκουσα ένα δικηγόρο να λέει, “κανένας δεν κερδίζει στο δικαστήριο, έχει να κάνει με το ποιος πληγώνεται περισσότερο”. Και είναι αλήθεια

Εδώ και 4 χρόνια, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη για το θέμα της επιμέλειας των παιδιών μετά την αίτηση διαζυγίου που κατάθεσε η Jolie τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Είμαι τυχερή και νομίζω πως όταν έχεις τόσα παιδιά, φροντίζουν το ένα το άλλο. Βοηθάνε εμένα, δεν τα κάνω όλα μόνη μου. Είναι καταπληκτική ομάδα, οπότε είμαι πραγματικά πολύ τυχερή», είχε πει πρόσφατα η ηθοποιός μιλώντας στη βρετανική Vogue, ενώ είχε παραδεχθεί ότι τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία με αποδείξεις και στοιχεία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα