Good Job Nicky: «Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του Γιάννη Πάριου»

11:08 19/3/2021 - Πηγή: iPop

Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη έδωσε ο Good Job Nicky, Νικόλας Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Νικόλας Βαρθακούρης, βρέθηκε στο πλατό του ΑΝΤ1 και και μίλησε για την οικογένειά του, το μυστικό που κράτησε μέχρι που ανακοίνωσε τι θέλει να κάνει στη ζωή του και την σχέση του με τον Πάριο. Μάλιστα, φαίνεται πως πήρε τα

γονίδια του πατέρα του, αφού ασχολείται με το τραγούδι.

Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα. Και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά.

Στη συνέχεια, ο Good Job Nicky μίλησε για το καλλιτεχνικό του όνομα και από πού αυτό προέρχεται, λέγοντας «Με λένε Νικόλα. Πριν μου δώσει κάποιος λουλούδια ήθελα να δώσω πρώτος στον εαυτό μου το ‘μπράβο’, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάνω καλή δουλειά. Με αγαπάω έτσι».

Σχετικά με τον αδερφό του, Χάρη Βαρθακούρη, ο Good Job Nicky είπε πως τον βοήθησε πολύ να μάθει αγγλικά, αφού τον μύησε στους Simpsons κι εκπαιδεύτηκε καλά στη γλώσσα. Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για την οικογένειά του και κυρίως για τους γονείς του, δηλώνοντας ότι θαυμάζει ιδιαίτερα τον πατέρα του.

Η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πώς μεγαλώσαμε, άρα δεν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να πω ότι με ενοχλούσε αυτό. Όλα καλά ήταν. Και οι συμμαθητές μου φερόντουσαν κανονικότατα. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη. Νιώθω ότι οι γονείς μου, με τον τρόπο που μας ανέθρεψαν, έβγαλαν τέσσερις πολύ δυνατές προσωπικότητες, ώστε να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να μην χρειαστεί να με επισκιάσει κανένα όνομα. Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω και εγώ καλλιτεχνικά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Good Job Nicky: «Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του Γιάννη Πάριου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα