GNTM: Ποιο κορίτσι έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό;

10:04 9/10/2019 - Πηγή: iPop

Τα κορίτσια του GNTM, μετά την κάθετη πασαρέλα και τη δοκιμασία με τα φίδια, είχαν ν’ αντιμετωπίσουν κάτι πιο light και fun! Ποιο κορίτσι αποχώρησε απ’ το GNTM αφού δεν κατάφερε να μπει στο concept της νέας δοκιμασίας;

Τα 21 κορίτσια βρέθηκαν στο Ζάππειο, όπου τις περίμεναν οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Έλενα Χριστοπούλου, οι οποίες τους ανακοίνωσαν πως θα φωτογραφηθούν με εσώρουχα κάνοντας ντους πάνω σε μια νταλίκα, η οποία κινείται στο κέντρο της Αθήνας.

Με

αφορμή το σχόλιο της Μαρτίνας στο προηγούμενο επεισόδιο ότι δεν είχε καταλάβει το concept, η Ζενεβιέβ ξεκαθάρισε στα κορίτσια τι είναι αυτό που τους ζητάνε ενώ τις ρώτησε αν έχουν απορίες για το θέμα «celebrate your body».

Καμία σας δεν ξέρει… στο GNTM όποια νομίζει ότι ξέρει είναι η χαμένη. Η αίσθηση του προσώπου σας πρέπει να έχει μία δυναμική και μία χαρά ότι περνάτε καλά με το σώματα, παράλληλα όμως είναι μία φωτογράφηση εσωρούχων, θα κριθείτε και για το πως πουλήσατε το μαγιό πάνω στην πλατφόρμα την ώρα που κάνατε μπάνιο. Αλλά δεν είμαστε και σχολείο, είναι ένας διαγωνισμός. Δεν είμαι εδώ καθηγήτρια

Αμέσως μετά, τα κορίτσια επιβιβάστηκαν στην νταλίκα και φωτογραφήθηκαν με τη σειρά μια- μια, με άλλες να τα πηγαίνουν καλύτερα κι άλλες να μην μπορούν να ποζάρουν χαμογελαστές κι ανέμελες.

Τελευταία φωτογραφήθηκε η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, η Νίνα, η οποία είχε στη διάθεσή της όσο χρόνο ήθελε ενώ η Ηλιάνα της έδειξε μερικές εκπληκτικές πόζες για να της δώσει έμπνευση! Δυστυχώς, όμως, η Νίνα κόμπλαρε και δεν κατάφερε να βγάλει το αποτέλεσμα που περίμεναν όλοι από εκείνη.

Το… κλουβί με τις τρελές!

Λόγω των αντιδράσεων που είχαν τα κορίτσια στις προηγούμενες δοκιμασίες σχετικά με το πώς επιλέγεται η τελική τους φωτογραφία που κρίνουν οι κριτές, η Ζενεβιέβ θέλησε να δώσει ένα μάθημα στις διαγωνιζόμενες και έφερε στην κάθε μια από 5 λήψεις που διάλεξε ο φωτογράφος για ν’ αποφασίσουν μόνες τους ποια φωτογραφία θα κρίνει η κριτική επιτροπή.

Σήμερα θα γίνει το εξής καινούργιο στο GNTM… o Μαλεκάκης διάλεξε τις πέντε καλύτερες λήψεις της καθεμίας σας κι από τη στιγμή που θεωρείτε ότι ξέρετε και μπορείτε, θα κρίνετε εσείς ποια θα είναι αυτή η μία φωτογραφία που θα φτάσει στο πλατό και θα είναι αυτή που θα κριθείτε και μία από εσάς… τα φιλάκια μου! Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει όλο αυτό το σενάριο! Δε θέλατε να μάθετε; Να κι ένα μάθημα ευθύνης

Αυτή η απόφαση έφερε ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις, με τη Μαρία και τη Σουζάνα να έχουν μια έντονη διαφωνία, ενώ η Κωνσταντίνα απελπισμένη άρχισε να λέει πως δεν θα το ξαναπεράσει ποτέ αυτό επειδή κάποιες κοπέλες γκρινιάζουν, προκαλώντας με τη σειρά της πολλές αντιδράσεις.

Ποια κοπέλα αποχώρησε απ’ το GNTM;

Η Βίκυ Καγιά αρχικά ανακοίνωσε πως η Χαρά και η Κέισι ήταν οι δύο κοπέλες με τις καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας, όμως, η δεύτερη κέρδισε το πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία, αφού είχε μια πραγματικά εντυπωσιακή λήψη, ξεπερνώντας τον εαυτό της.

Οι δύο χειρότερες φωτογραφίες ήταν της Ιωάννας και της Σίλιας. Η παίκτρια που αποχώρησε απ’ το GNTM τελικά ήταν η Σίλια, μια απόφαση που δεν περίμενε καμία απ’ τις συμπαίκτριές της.

Στο επόμενο επεισόδιο, αυτό που όλοι περιμένουμε! Θα γίνει το extreme makeover των κοριτσιών, οι οποίες θα αλλάξουν κούρεμα και χρώμα! Ανυπομονούμε!

Δες ακόμα:

Ο Σκουλός πήγε στους ΚουΚου και μίλησε για όλα!

Το άρθρο GNTM: Ποιο κορίτσι έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα