GNTM: Ο Ηρακλής που τους ενθουσίασε όλους, ο εκατομμυριούχος και η έκπληξη με το ζευγάρι

10:43 9/9/2020 - Πηγή: iPop

Η δεύτερη μέρα των οντισιόν του τρίτου κύκλου του GNTM είχε αναμφισβήτητα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πανέμορφα μοντέλα πέρασαν μπροστά απ’ την κριτική επιτροπή και την ενθουσίασαν, ενώ ακούσαμε και ιστορίες που μας έκαναν να ανατριχιάσουμε. Το highlight, όμως, της ημέρας είναι ότι είδαμε -επιτέλους- ένα απ’ τα φετινά φαβορί. Ο Ηρακλής του GNTM είναι το αγόρι που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις όσο κανένα άλλο.

Κάποιοι κατάφεραν να περάσουν στο bootcamp

ενώ κάποιοι άλλοι δεν είχαν την ίδια τύχη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε χρήση της δικής του wild card σε μια ιδιαίτερη περίπτωση.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη που είδαμε ήταν η 20χρονη Λία, η οποία είχε μια συγκινητική ιστορία. Είναι απ’ την Ουκρανία, όμως, άφησε την χώρα της λόγω του πολέμου, ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της όταν μιλούσε για τις δύσκολες στιγμές που βίωνε.

Εκτός απ’ αυτή την ιστορία, όμως, οι κριτές βρήκαν στο πρόσωπό της κάτι που τους άρεσει, με αποτέλεσμα η ομορφιά της σε συνδυασμό με το εκρηκτικό κορμί της να την περάσουν στην επόμενη φάση.

Η 18χρονη Παρασκευή είναι Τσιγγάνα και πήγε για να διεκδικήσει μια θέση στο σπίτι του GNTM, ενώ θέλησε να περάσει κι ένα μήνυμα για τις γυναίκες με την ίδια καταγωγή με εκείνη. Οι κριτές βρήκαν την Ποκαχόντας τους και την πέρασαν με τέσσερα «ναι»!

Ο Παναγιώτης θα γίνει ένας απ’ τους πιο viral υποψήφιους, και το έδειξε απ’ την πρώτη στιγμή. Ο 33χρονος δεν έχει γνώσεις από μόντελινγκ, όμως, ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, ενώ μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει που τον έκαναν πιο δυνατό. Έκανε το κλικ στους κριτές και θα τον δούμε στο Bootcamp!

Η Στέλλα πήγε στο GNTM συνοδευόμενη απ’ τον σύντροφό της Γιάννη, τον οποίο μόλις είδε ο Γιώργος Καράβας, τον δήλωσε αμέσως σαν υποψήφιο! Έτσι, το ζευγάρι παρουσιάστηκε μαζί στην κριτική επιτροπή, με τον Γιάννη να κάνει την έκπληξη και να παίρνει απευθείας 4 «ναι», ενώ η κοπέλα του -που ήταν και κατά βάση η διαγωνιζόμενη εξαρχής- δεν τα κατάφερε κι απέσπασε 2 «ναι». Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, οι κριτές τους φώναξαν πάλι πίσω και ο Δημήτρης Σκουλός την πέρασε κάνοντας χρήση της wild card του.

Ο Ηρακλής του GNTM είναι το απόλυτο φαβορί μέχρι στιγμής!

Ο Ηρακλής, με καταγωγή από την Αφρική και τη Ρωσία, έχει μια εξωτική ομορφιά που μάγεψε τους κριτές. Η εμφάνισή του σε συνδυασμό με τον τρόπο του, αλλά και την εμπειρία του στο να ποζάρει ήταν αρκετά για να πάρει με άνεση τα 4 «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση!

Ένας νέος με συγκλονιστική ιστορία, ο 24χρονος Damian από την Κέρκυρα, μίλησε για το γεγονός ότι ήταν φτωχός και στα 20 του κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος, αφού πήρε απόφαση να αλλάξει ζωή. Σήμερα, ταξιδεύει και πληρώνεται γι’ αυτό, έχοντας τη δική του εταιρεία, ενώ πάντα ήθελα να γίνει μοντέλο.

Οι κριτές του έδωσαν την ευκαιρία που έψαχνε αν κι είχαν κάποιες ενστάσεις σχετικά με τα γένια του και το σώμα του.

Δες το trailer της ερχόμενης Δευτέρας:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου τα highlights της πρώτης ημέρας:

Πρώτες οντισιόν GNTM Boys & Girls! Ποιοι πέρασαν και ποιος πήρε την wild card;

Το άρθρο GNTM: Ο Ηρακλής που τους ενθουσίασε όλους, ο εκατομμυριούχος και η έκπληξη με το ζευγάρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
γιώργος καράβας porn
Τυχαία Θέματα