Τελικά πόσο σε αλλάζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες; Η Φαίη Σκορδά σου δείχνει

17:46 8/9/2020 - Πηγή: iPop

Πόσο ψεύτικες φαίνονται οι ψεύτικες βλεφαρίδες και πόσο σε αλλάζουν; Με αφορμή μια έρευνα που παρουσίασε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο “Πρωινό”, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να πείσει την ομάδα της αλλά και τους τηλεθεατές ότι το να βάζεις βλεφαρίδες δεν σε κάνει “άλλον άνθρωπο”.

Τι έκανε, λοιπόν; Έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα… ματάκια της! Κυριολεκτικά! Αφαίρεσε στον αέρα της εκπομπής της τις ψεύτικες βλεφαρίδες της για να αποδείξει ότι δεν αλλάζουν σε τρομακτικό βαθμό την

εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας.

Δες το video και κρίνε τελικά πόσο και εάν σε αλλάζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες:

Πώς μπορείς να βάλεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες ώστε να φαίνεται φυσικό το αποτέλεσμα;

Παρακάτω θα μάθεις μυστικά απ’ τους πιο κορυφαίους makeup artists για την τακτική που ακολουθούν οι ίδιοι προκειμένου να υπάρχει ένα πιο φυσικό και σταθερό αποτέλεσμα όταν βάζουν βλεφαρίδες.

Βάλε στις φυσικές σου βλεφαρίδες μία στρώση από τη μάσκαρα, δημιουργώντας μία βάση για να στηριχθεί το βάρος των ψεύτικων βλεφαρίδων.Κόψε τις βλεφαρίδες  στη μέση ώστε να δημιουργήσεις 2 τμήματα τα οποία θα τοποθετήσεις πολύ πιο εύκολα από ότι ένα ενιαίο.Βάλε σε κάθε κομμάτι βλεφαρίδας λίγη ποσότητα από την ειδική κόλλα και περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσει λίγο.Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σου βάλε το κάθε κομμάτι στις ρίζες από τις φυσικές σου βλεφαρίδες και πίεσε τες λίγο ώστε να κολλήσουν. Αν θέλεις να μεγαλώσεις τα μάτια σου τοποθέτησε τις βλεφαρίδες ελάχιστα πιο ψηλά από την ρίζα των φυσικών σου βλεφαρίδων.Αφού κολλήσεις τις βλεφαρίδες, βάλε αρκετή μάσκαρα για να τις ενώσεις με τις δικές σου.

Είσαι έτοιμη! Έξτρα tip: Εάν θέλεις το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό, αγόρασε καλής ποιότητας βλεφαρίδες κι όχι τις πιο φθηνές της αγοράς.

Τώρα, εάν είσαι σαν κι εμάς και προτιμάς το απόλυτα φυσικό, τότε πρέπει να διαβάσεις πώς θα έχεις ακαταμάχητες βλεφαρίδες, χωρίς να βάλεις ψεύτικες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Κεφάλαιο: Ψεύτικες βλεφαρίδες …η makeup artist του ipop σου λέει όλα τα μυστικά

Photo: Pexels

Το άρθρο Τελικά πόσο σε αλλάζουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες; Η Φαίη Σκορδά σου δείχνει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα