Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/9/2020)

09:22 9/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/9/2020), επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται σήμερα,

που κάτω από το πρίσμα μιας συνεργασίας, θα μπορέσετε να τονώσετε τα οικονομικά σας, να κάνετε κάτι διαφορετικό που δε σας έχει κουράσει, ή εάν αναζητάτε την περίοδο αυτή μία δουλειά, να βρείτε στον τομέα που υπάρχουν τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας. Όμως θα χρειαστεί να προσέξετε, το πώς διαπραγματεύεστε τη θέση σας, το πώς εκφράζετε τα «θέλω» και τις απαιτήσεις σας. Με περισσότερη διπλωματία και καθόλου νευρικότητα, θα επιτύχετε κάθε στόχο σας ακόμα και αν φαντάζει δύσκολος.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές προοπτικές κάποιο από τα δημιουργικά σας σχέδια, να το εξελίξετε και να το βάλετε σε εφαρμογή, αφού άνθρωποι θα βρεθούν κοντά σας, να σας βοηθήσουν και να σας ανοίξουν πεδία και πόρτες, που στο παρελθόν, ποτέ άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση. Σε μια εποχή που σας «πάει» και φέρνει ευκαιρίες προσωπικής οικονομικής και επαγγελματικής εξέλιξης, μην παραμείνετε στα ίδια και στα όμοια, που μέχρι χτες μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες σας, αλλά πλέον θα έχετε διαπιστώσει, ότι είναι αδύναμα.

Δίδυμοι

Είναι γνωστό, ότι όλα συμβαίνουν στη ζωή μας, για κάποιο λόγο. Στη δική σας περίπτωση, εάν κάποια πράγματα δεν προχωρούν, μπορεί να βρίσκεται η αιτία τους, γιατί πιθανόν να σας έχουν ξεφύγει ορισμένες λεπτομέρειες από το θέμα τους. Εάν λοιπόν θέλετε μια καινούργια δουλειά, εκμεταλλευτείτε το κύκλο των γνωριμιών σας, κοινοποιώντας την επιθυμία σας. Εάν θέλετε τη λύση ενός οικονομικού ζητήματος, μπορείτε να κάνετε καλύτερο διακανονισμό. Εάν διαταράχτηκε μία διαπροσωπική σας σχέση, βρείτε τις αιτίες εκείνες που μπορεί να προέρχονται από εσάς.

Καρκίνος

Έχετε ρίξει αρκετό βάρος στο πεδίο της επαγγελματικής σας εξέλιξης. Να γνωρίζετε ότι, είναι μια εποχή που θα σας φέρει αρκετά εμπόδια στο να δείτε να εξελίσσονται οι βλέψεις τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας και για το λόγο αυτό έχετε υπομονή να περιμένετε, χωρίς να πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Σε μια άλλη περίπτωση, τα εμπόδια και όλα τα παραπάνω, μπορεί να προέρχονται, από ανθρώπους που σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Να ξέρετε ότι θα σας προκαλέσουν. Για το λόγο αυτό καλύτερα να τους αγνοήσετε, παρά να τους απαντήσετε, κατεβαίνοντας στο επίπεδό τους.

Λέων

Κληρονομικά θέματα, θέματα που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες, ή ακόμα και νομικά θέματα αν σας απασχολούν το διάστημα αυτό, μην προσπαθήσετε να τα προχωρήσετε το διάστημα αυτό, αφού λίγο αργότερα, οι όροι και οι προϋποθέσεις τους, θα είναι πιο κοντά στο προσωπικό σας συμφέρον. Αφήστε λοιπόν το χρόνο να κυλήσει με το μέρος σας, και μην πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις για να προχωρήσουν. Επιπλέον, μην προσπαθήσετε να καταφέρετε να τελειώσετε πολλά ζητήματα μαζί, γιατί θα βρείτε μεσοβέζικες λύσεις με αμφίβολη διάρκεια.

Παρθένος

Κόσμος πάει και έρχεται, περνάει από τη ζωή σας, εισβάλει στο επαγγελματικό σας πλαίσιο και στο φιλικό σας κύκλο, δημιουργεί καινούργιες συνεργασίες και γενικά, η ζωή σας από εδώ και στο εξής, θα εξελιχθεί συναρπαστικά. Μπορεί οι καιροί που διάγουμε να είναι δύσκολοι, όμως πάντα κρύβονται ευκαιρίες οι οποίες θα σας παρουσιαστούν και θα κληθείτε να τις εκμεταλλευτείτε αναλόγως των συμφερόντων σας. Μείνετε σε κίνηση, μείνετε δημιουργικοί. Αλλάξτε εσείς το σκηνικό το εργασιακό, ή της συνολικότερης, καθημερινότητάς σας.

Ζυγός

Τις ημέρες αυτές, ίσως να έχετε διαπιστώσει, ότι οι άνθρωποι, έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς, είτε σχετίζονται με το χώρο των συνεργασιών σας, είτε είναι εκείνοι που ζουν μαζί σας. Από την άλλη μεριά, πιθανόν κάποιοι να βγαίνουν συνεχώς παραπονούμενοι από τη στάση σας, ή να θέλουν να υποτιμήσουν το δικό σας ρόλο, στα παραπάνω επίπεδα. Μιλήστε αγαπητοί φίλοι και μην παραμένετε θεατές των εξελίξεων. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι, ότι κι εσείς ανάλογα μπορεί να έχετε παράπονα ή προσδοκίες από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/9/2020), περισσότερο χρόνο και μεγαλύτερη προσπάθεια, ίσως να απαιτήσει από εσάς το επαγγελματικό σας περιβάλλον, ή, σε μια άλλη περίπτωση, πιθανόν να κληθείτε να αναλάβετε μία σοβαρή ευθύνη στον οικογενειακό σας χώρο, που όμως θα πρέπει να τη φέρετε εις πέρας, χωρίς πολλές βοήθειες από τους δικούς σας ανθρώπους, που μάλλον θα αδυνατούν να ενισχύσουν την προσπάθειά σας. Και μπορεί μία τέτοια υπόθεση να μη σας βρίσκει πρόθυμους στο να ασχοληθείτε μαζί της, εκ των πραγμάτων όμως θα έρθουν έτσι τα πράγματα που δε θα μπορείτε να το αποφύγετε.

Τοξότης

Μία οικονομική ενίσχυση από εκεί που δεν το περιμένατε, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να καλύψετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας άγχωναν για αρκετό διάστημα τώρα. Μπορεί να είναι ένα έκτακτο επίδομα, κάποια χρήματα που είχατε κάποτε δανείσει, αλλά δεν περιμένατε να τα λάβετε πίσω, μπορεί ένας γονέας σας να σας δώσει κάποια χρήματα για να σας ενισχύσει, ή να πάρετε ένα δώρο σε μορφή μπόνους από την εργασίας σας. Εκείνο που θα χρειαστεί να αποφύγετε, είναι να το ξοδέψετε σε άκοπες αγορές και καταναλωτικές ανάγκες που δεν είναι άμεσες.

Αιγόκερως

Δε σας έφταναν όλα όσα έχετε να αντιμετωπίσετε από μια απαιτητική για εσάς καθημερινότητα αλλά από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ίσως κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάποια έκτακτα θέματα, που δεν παίρνουν αναβολή. Μπορεί για παράδειγμα να πρέπει να διορθώσετε μία ζημιά στο σπίτι, ή στον επαγγελματικό σας εξοπλισμό. Μπορεί να προκύψει ένα γραφειοκρατικής φύσεως θέμα, που να χρειαστείτε αρκετό χρόνο μέχρι για να το διεκπεραιώσετε. Ίσως πάλι να έρθουν στην επιφάνεια κληρονομικές εκκρεμότητες με συγγενείς.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/9/2020), μία όχι και τόσο εύκολη η σημερινή ημέρα είναι για σας, αφού δεν αποκλείεται, στο εργασιακό σας περιβάλλον, σε κάποιο χώρο που τυχόν δραστηριοποιείστε, ή ακόμα και μέσα από ένα φιλικό κύκλο, να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση και να στοχοποιήσει εσάς. Το χειρότερο που θα έχετε να κάνετε, είναι να ρίξετε από τη μεριά σας κι εσείς λάδι στη φωτιά, με αποτέλεσμα να πάρει διαστάσεις έντασης η ατμόσφαιρα. Αποφύγετε λοιπόν να προκαλείτε το περιβάλλον σας, ειδικά όταν τα πράγματα καταλαβαίνετε κι εσείς οι ίδιοι, ότι τείνουν να ξεφύγουν.

Ιχθύς

Μέσα σε όλα τα όσα καλείστε να φανείτε συνεπείς, για να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να κληθείτε να τις καλύψετε άμεσα. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί ένα κληρονομικό ζήτημα, να σας αναγκάσει να βάλετε το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να μη διαιωνίζεται ή να μην έχετε αντιπαραθέσεις με τους συγγενείς σας, εάν αφορά, κοινά συμφέροντα. Όσο μπορείτε, προσπαθήστε να είστε συνεπείς και προνοητικοί τις ημέρες αυτές, που τα έκτακτα γεγονότα, θα σας βγάζουν από τη σειρά σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα