Facts για το φαστφουντάδικο της γειτονιάς σου που μόνο οι υπάλληλοι γνωρίζουν!

11:29 14/10/2019 - Πηγή: iPop

Η κάθε δουλειά έχει τα μυστικά της λένε και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Όταν τρως από fast food, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που εσύ δεν τα γνωρίζεις… αλλά τα ξέρουν μόνο οι υπάλληλοι και οι εργοδότες!

Οι άνθρωποι λατρεύουν το «γρήγορο φαγητό» επειδή είναι νόστιμο, γρήγορο και σχετικά φθηνό. Τα McDonald’s «ταΐζουν» 68 εκ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθημερινά.

Αλλά πόσα μυστικά κρύβουν; Όταν τρως από fast food… υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζεις.

Δεν είναι όλα τα ποτήρια ασφαλή

Επειδή ο πλανήτης μας υποφέρει, θα πρέπει με το

ποτήρι σου να παίρνεις τον καφέ σου και να σταματήσεις πια το πλαστικό! Κι αν δεν σκέφτεσαι το καλό του περιβάλλοντος, σκέψου σε κάθε περίπτωση τον εαυτό σου.

Παράλληλα, πολλές καφετέριες προσφέρουν τον καφέ take away σε ποτήρια από αφρό πολυαιθυλενίου. Μπορεί να είναι φθηνότερα αλλά κάνουν κακό σε σένα και στο περιβάλλον.

unsplashKarl FredricksonΚαλύτερα να μην είσαι ο πρώτος πελάτης σε μια καφετέρια

Μπορεί εσύ να θέλεις την ησυχία σου ή να είσαι πολύ πρωινός τύπος και να θέλεις να απολαύσεις το καφεδάκι σου πρωί, πρωί με την αυγούλα. Τι γίνεται, όμως, όταν είσαι ο πρώτος πελάτης σε ένα μαγαζί;

Οι μηχανές του καφέ καθαρίζονται καθημερινά με ειδικά χημικά, τα οποία μπορούν εύκολα να πέσουν στην πρώτη κούπα για καφέ. Αυτό δεν θα σου δώσει μόνο μια κακή γεύση αλλά βλάπτει την υγεία σου.

Πώς το junk food επηρεάζει τη γονιμότητά σου;

Τα κρύα ροφήματα σε κάνουν να πεινάς

Τα αναψυκτικά που πίνεις σε κάνουν να θέλεις να καταναλώσεις ακόμη περισσότερο φαγητό από ότι θα κατανάλωνες αν έπινες τσάι.

Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να καταναλώσεις πολλές θερμίδες τότε καλύτερα να πιεις ζεστό τσάι ή καφέ και ζήτα πατάτες τηγανητές χωρίς αλάτι.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για να επισκεφτείς ένα φαστφουντάδικο;

Όταν πεινάς, θα μου πεις… Είναι καλύτερο να επισκεφτείς ένας fast food στις πιο πολυσύχναστες ώρες από τις 11:30 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 19:00. Σε αυτές τις ώρες υπάρχουν πολλοί πελάτες… κι έτσι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες το φαγητό να είναι πιο φρέσκο.

Ακόμη και ένα milkshake είναι… υπερβολή!

Photo: unsplash/El Salanzo

Σκέψου πόση ζάχαρη έχει ένα λαχταριστό και γευστικό milkshake. Αν το σκεφτείς δεν θα θέλεις να το καταναλώσεις.

Ένα milkshake περιέχει περισσότερα από 70 γραμμάρια ζάχαρης που είναι η καθημερινή, φυσιολογική κατανάλωση. Παράλληλα, περιέχει φυτικά λίπη που είναι δύσκολο να αφομοιώσουμε και μας κάνει να νιώθουμε φουσκωμένοι και περίεργα.

Διαβάστε επίσης:

Celebrities που δούλευαν σε καταστήματα fast food πριν γίνουν διάσημοι! | Photos

Photo: unsplash/Paula Vermeulen

Το άρθρο Facts για το φαστφουντάδικο της γειτονιάς σου που μόνο οι υπάλληλοι γνωρίζουν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα