Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/10/2019)

08:00 14/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/10/2019):Κριός

Έτοιμοι για δράση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο

σας, ότι είστε σήμερα  είστε εσείς οι Κριοί.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να δείτε από άλλη οπτική τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αντισταθείτε στην μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα ο οποίος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας. Επίσης, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική  συνεργασία η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στους άλλους ότι αντιμετωπίζετε τα πάντα με σοβαρότητα. Από την άλλη πλευρά η ακατανίκητη  επιθυμία σας να πάρετε στα χέρια σας τον  έλεγχο των προσωπικών σας σχέσεων και των συνεργασιών σας  θα ενισχύσει  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, ενώ δεν θα διστάσετε να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε όσες δεν έχουν να σας δώσουν κάτι παραπάνω.

Ταύρος

Σε πιο εσωτερικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις αλλαγές και στις ανατροπές που θα προκαλέσει ο Ουρανός στην ζωή σας. Επίσης, η  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βάλετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε σταθερές βάσεις. Από την άλλη πλευρά η  όψη τετραγώνου που θα πραγματοποιήσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με  τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε ριζικά  τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας.

Δίδυμοι

Στο επίκεντρο της προσοχής σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθεί η κοινωνική σας ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο φωτίζει την κοινωνική σας ζωή. Αυτό που θέλει να σας πει είναι ότι δεν χρειάζεται να  κάνετε εκπτώσεις στις αξίες σας για να αρέσετε στους άλλους. Επίσης, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε  την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, ενώ θα δείξετε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τις νέες σας ευθύνες. Ενώ, η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα θα σας ωθήσει να  διοχετεύσετε όλο σας το πάθος και την ενέργεια σας σε μια ερωτική σχέση η οποία θα σας μεταμορφώσει.

Καρκίνος

Βαθιά συναισθηματική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού , θα σας φέρει αντιμέτωπους με το δίλλημα ποιος πραγματικά είμαι και τι δείχνω προς τα έξω. Αυτή η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο πιεστική από την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω ο οποίος απαιτεί να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας μέσα από τις σχέσεις σας. Επίσης, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει  να αναπτύξετε τα δημιουργικά  σας σχέδια με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν αντέξουν στο χρόνο. Από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας τις παρωχημένες αντιλήψεις και να βάλετε σε νέες βάσεις τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις.

Λέων

Περίεργη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Κριού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τόσο τον τρόπο έκφρασης σας όσο και την Κοσμοθεωρία σας. Σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο και η παρουσία του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου. Επίσης, η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ώστε να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινή σας ζωή. Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Πλούτωνα θα ενισχύσει την επιθυμία σας να έχετε τον έλεγχο τόσο της δουλειάς σας όσο και της δουλειάς των συναδέλφων σας, αδιαφορώντας για το αν αυτό τους δυσανασχετεί.

Παρθένος

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έρθετε αντιμέτωποι σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο  ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα φωτίσει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ο μόνος τρόπος για να τις ξεπεράσετε είναι να τις δείτε κατάματα και να είστε σίγουροι ότι αλλάζοντας ουσιαστικά την οπτική σας στα πράγματα και δείτε τι έχει ουσιαστικά αξία για εσάς θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Επίσης, η  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω βοηθάει να αναπτύξετε τις απόψεις σας με ουσιαστικό τρόπο, ενώ θα αποφύγετε να πέσετε στην παγίδα της υπερβολικής ανάλυσης.  Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ενισχύσει την κτητικότητα σας  με αποτέλεσμα να γίνετε ιδιαίτερα πιεστικοί στους αγαπημένους σας. Φυσικά, δεν θα διστάσετε να επιτεθείτε σε όποιον θεωρήσετε ότι απειλεί τα κεκτημένα σας.

Ζυγός

Ημέρα υψηλών απαιτήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού  στον 7ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει αντιμέτωπους απέναντι στο ερώτημα εγώ και οι άλλοι. Αυτό που σας ζητάει να κάνετε είναι να πάψετε να είστε υποχωρητικοί και να καταπιέζετε τα συναισθήματα σας για να αρέσετε και να είστε αποδεκτοί από τους άλλους. Επίσης, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένεια σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον Πλούτωνα, απαιτεί από εσάς να δείτε τις αλήθειες σας και να αναγεννηθείτε, όσο επίπονη και απαιτητική και αν είναι αυτή η διαδικασία για εσάς.

Σκορπιός

Η λέξη αποτελεσματικότητα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σας πάει γάντι. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να ξαναδείτε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας είναι να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας, ώστε οι άλλοι να χαλαρώσουν και να πάψουν να είναι αμυντικοί απέναντι σας. Επίσης, η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη  τις ιδέες σας, ενώ, είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να προχωρήσετε στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι. Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας και να προχωρήσετε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Τοξότης

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει τη ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά. Ενώ ένας νέος έρωτας θα είναι αρκετός για να μεταμορφώσει τον τρόπο που βλέπετε την ζωή και τις αξίες σας. Επίσης, η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δώσει έξυπνες  ιδέες, τις οποίες μπορείτε να βάλετε πολύ σύντομα σε πρακτική εφαρμογή δίνοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να προχωρήσετε στην δημιουργία φιλικών και προσωπικών σχέσεων με γνώμονα το προσωπικό σας συμφέρον.

Αιγόκερως

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι για εσάς τους Αιγόκερους. Και αυτό γιατί οι δομικές σας αξίες θα συγκρουσθούν με την δημόσια εικόνα σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσέχετε τα παιχνίδια εξουσίας και τις σχέσεις εξάρτησης. Επίσης, η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι πολύ σημαντική για εσάς αφού θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις φιλικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα θα σας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας και αλληλεξάρτησης, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σας.

Υδροχόος

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις και λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η παρουσία του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου ο οποίος απαιτεί από εσάς να διώξετε τις παρωχημένες αντιλήψεις από τη ζωή σας. Επίσης, η  θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την δύναμη και την υπομονή που χρειάζεστε για να δουλέψετε μεθοδικά ώστε να καταφέρετε να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον  Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ιχθείς

Σίγουροι για τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες.  Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θέλει να σας πει ότι ήρθε η στιγμή να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και τις φοβίες και να κάνετε πράξη τα σχέδια σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα έχετε την βοήθεια ισχυρών προσώπων τα οποία θα σας πιέσουν να προχωρήσετε. Επίσης, η   θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μπείτε στον κύκλο ισχυρών προσώπων οι οποίοι θα στηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να έρθετε αντιμέτωποι με τους εσωτερικούς σας φόβους και να τους ξεπεράσετε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα