Eurovision 2017: Σε ποια θέση κληρώθηκε η Ελλάδα με την Demy για τον τελικό του Σαββάτου

17:41 10/5/2017 - Πηγή: iPop

Aνακοινώθηκε η σειρά με την οποία κληρώθηκαν οι 10 χώρες στον τελικό του Σαββάτου. Συγκεκριμένα η Ελλάδα με την Demy θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς, μετά την 13η-14η θέση δηλαδή, παρόλο που η ακριβής θέση εμφάνισης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Επισημαίνεται ότι η ακριβής σειρά εμφάνισης θα ανακοινωθεί την Πέμπτη, μετά την διεξαγωγή του β ημιτελικού o οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαϊου 2017 με τις

χώρες:

Σερβία, Αυστρία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Ρουμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Ιρλανδία, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Νορβηγία, Ελβετία, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Εσθονία, Ισραήλ.

Στις 13 Μαΐου όπου θα διεξαχθεί ο τελικός θα συμμετάσχουν 26 χώρες, οι είκοσι θα είναι από τους δύο Ημιτελικούς δέκα δηλαδή από κάθε βραδιά καθώς και οι «Big Five» και η διοργανώτρια Ουκρανία.

Οι χώρες που κληρώθηκαν χθες πέρασαν με αυτήν την σειρά στον τελικό:Μολδαβία: 1ο μισόΑζερμπαϊτζάν: 1ο μισόΕλλάδα: 2ο μισόΣουηδία: 2ο μισόΠορτογαλία: 1ο μισόΠολωνία: 1ο μισόΑρμενία: 1ο μισόΑυστραλία: 2ο μισόΚύπρος: 2ο μισόΒέλγιο: 2ο μισό

Διάβασε επίσης:

Το πρώτο τηλεφώνημα της Demy μετά την πρόκρισή της ήταν στην….

The post Eurovision 2017: Σε ποια θέση κληρώθηκε η Ελλάδα με την Demy για τον τελικό του Σαββάτου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα