Survivor: Τα ποσοστά της ψηφοφορίας για την αποχώρηση |Το trailer του νέου επεισοδίου (Videos)

14:27 10/5/2017 - Πηγή: iPop
|Το

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, αποχωρεί ένας από τους 4 παίκτες των «διασήμων» από το συμβούλιο του νησιού. Η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι η «Διάσημη» που αποχωρεί αλλά σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» η διαφορά στα ποσοστά ψηφοφορίας ήταν πολύ μικρή σε σχέση με τον προτελευταίο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αν και είναι πολύ δυνατή παίκτρια έχει προκαλέσει το τηλεοπτικό κοινό με την στάση που έχει κρατήσει απέναντι

στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα θετικά ποσοστά πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού για να συνεχίσει να επιβιώνει είναι ο Κώστας Κοκκινάκης με ποσοστό 38,2%, δεύτερος ο Μπο με 31,8% , τρίτη η Λάουρα Νάργες με 15,1% και τελευταία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ποσοστό 14,9%.

Όπως είναι φανερό από τα παραπάνω ποσοστά, η Ευρυδίκη έχει ελάχιστη διαφορά από την Λάουρα, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό προτιμάει τα αγόρια του παιχνιδιού.

Δείτε το video όπου αποκαλύπτονται τα θετικά ποσοστά

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Πέμπτης

Διαβάστε επίσης:

Ξέρουμε τον «Διάσημο» που θα φύγει από το Survivor!

The post Survivor: Τα ποσοστά της ψηφοφορίας για την αποχώρηση |Το trailer του νέου επεισοδίου (Videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα