Άρωμα από πυρήνες της φωτιάς στο χτύπημα στη Γεωπονική σχολή Αθηνών

13:50 10/5/2017 - Πηγή: iPop

Νέα διάσταση στο «χτύπημα» στη Γεωπονική σχολή Aθηνών με άρωμα από πυρήνες της Φωτιάς καθώς ο συλληφθέντας είναι αδερφός μέλους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς ο οποίος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική το 2013 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα, Τετάρτη, μισή ώρα μετά τις 10 το πρωί στην Γεωπονική σχολή Αθηνών,

στην Ιερά Οδό στον Βοτανικό.

Οι δύο ένοπλοι δράστες καθώς απείλησαν με πιστόλια ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν το κιβώτιο της χρηματαποστολής και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν. Οι αρχές συνέλαβαν τον ένα από τους δύο δράστες ενώ αναζητούν τον συνεργό του.

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα μηχανάκι το οποίο είχαν ως όχημα διαφυγής, το οποίο όμως τους πρόδωσε με αποτέλεσμα να διαφύγουν τρέχοντας.

Ο 25χρονος συνελήφθη με τα χρήματα της ληστείας και το όπλο πάνω του.

Να σημειωθεί πως δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δεύτερος δράστης βρίσκεται ακόμα στα κτήρια της σχολής ή έχει φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Υπάρχει περίπτωση όμως να έχει εκμεταλλευτεί την βλάστηση και να έχει κρυφτεί εντός της Γεωπονικής.

Με άρωμα Πυρήνων της Φωτιάς το χτύπημα

Άρωμα Πυρήνων της φωτιάς έχει το χτύπημα καθώς ο 25χρονος που έχει συλληφθεί είναι αδερφός ενός εκ των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που έχει κακαδικαστεί για υπόθεση ληστείας. Συγκεκριμένα του Φοίβου Χαρίση Πούλου, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές καθώς συμμετείχε στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική το 2013 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν λεπτομερώς κάθε κίνηση και συναναστροφή του 25χρονου και έπονται έρευνες σε οικίες και στα σημεία που βρισκόταν.

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Αττικής και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ έχει ενημερωθεί σχετικά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ποιος είναι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος

Ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνες της Φωτιάς.

Έχει συλληφθεί στις 30 Απριλίου του 2013 σε μπυραρία στη Ν. Φιλαδέλφεια μαζί έναν 26χρονο. Οι ίδιοι καταζητούνταν από τον Φεβρουάριο του 2013 για ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης στο Πυργετό Λάρισας και στον Φιλώτα Φλώρινας.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος και ο 25χρονος αδελφός του είναι γιοί πρώην υψηλόβαθμους στελέχους της ΑΔΕΔΥ.

The post Άρωμα από πυρήνες της φωτιάς στο χτύπημα στη Γεωπονική σχολή Αθηνών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα