Προφυλακιστέος ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκράτειου | «Προσπαθούν να με παγιδεύσουν» δήλωσε ο ίδιος

15:44 10/5/2017 - Πηγή: iPop

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκράτειου μετά την απολογία του στην τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης. Ο 38χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό της Χαλκιδικής. «Προσπαθούν να με παγιδεύσουν» δήλωσε ο ίδιος.

Μετά από 3 ώρες στο γραφείο της τακτικής ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη

ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με το έγκλημα δηλώνοντας αθώος, ενώ φέρεται να δήλωσε πως «κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει. Κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που έδειχνα γι’ αυτή τη γυναίκα» χωρίς να κατονομάσει κάποιο άτομο.

Σχετικά με το στίγμα που έδωσε το κινητό τηλέφωνο του, έπειτα από την άρση απορρήτου, κοντά στο σημείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα δήλωσε ότι «συνήθιζε να πάει εκεί για να ξεδίνει».

Ο 38χρονος άντρας, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και κάνει την ειδικότητα του ως αγγειοχειρουργός στο Ιπποκράτειο, βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού.

Σύμφωνα με την απολογία του, ο ίδιος ξεκαθαρίζε ότι δεν υπήρξε ερωτική σχέση με την άτυχη 36χρονη και εξηγεί πως οι σχέσεις τους ήταν κατα κύριο λόγο φιλικές, με επικοινωνία μέσω Facebook, και πελάτισσα του.

Ο ίδιος κατέθεσε πως είχε ένα ραντεβού με την 36χρονη για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, στο οποίο η γυναίκα δεν πήγε με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ποτέ η συνάντηση.

Παράλληλα, σε ερώτηση της ανακρίτριας για τον λόγο που έπλυνε το όχημά του για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο των 12 ωρών έπειτα από την επικοινωνία με τους αστυνομικούς, ο αγγειοχειρούργος απάντησε: «Έφυγα από το σπίτι το πρωί και πήγα στη δουλειά η αστυνομία με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε για την Ντιάνα, το αυτοκίνητο ήθελε ούτως ή άλλως καθάρισμα και δεν έχει καμία σχέση το καθάρισμα με το τηλέφωνο της αστυνομίας. Όταν πηγαίνω στο πλυντήριο αυτοκινήτων το αυτοκίνητο το πλένω μέσα έξω και όταν το πλένω έξω από το σπίτι μου εξωτερικά, το εσωτερικό το καθαρίζω με σκούπα σε συγκεκριμένο πλυντήριο».

Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα

Να θυμίσουμε πως η γυναίκα ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου και τελικά βρέθηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστής, εξαιτίας της προχωρημένης σήψης της σορούς της 36χρονης ήταν αδύνατον να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου της καθώς και να εντοπιστούν ίχνη βιασμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις είχε χορηγηθεί στην 36χρονη αναισθητικό φάρμακο ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν πιο λεπτομερείς εξετάσεις έτσι ώστε να εξακριβωθεί ο χρόνος χορήγησης του αναισθητικού.

The post Προφυλακιστέος ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκράτειου | «Προσπαθούν να με παγιδεύσουν» δήλωσε ο ίδιος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα