Eurobasket 2022: Λόγοι για να μην χάσεις την μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ

10:31 2/9/2022 - Πηγή: iPop

Χθες το μεσημέρι, είχαμε την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Eurobasket 2022, όπου όλοι οι απανταχού φίλοι του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε 18 μέρες συνεχούς δράσης και θεάματος. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και μερικοί που δεν βρίσκουν κάτι το ενδιαφέρον σε όλο αυτό. Γι’ αυτό, λοιπόν εμείς θα σου παρουσιάσουμε μερικούς πολύ σοβαρούς λόγους που δεν πρέπει να χάσεις την φετινή διοργάνωση.

Η πολλά υποσχόμενη συμμετοχή της Ελλάδας

Αν έψαχνες έναν λόγο για να κάτσεις

να παρακολουθήσεις το Eurobasket 2022, τότε μόλις τον βρήκες. Η πολλά υποσχόμενη συμμετοχή της Επίσημης Αγαπημένης όλων των Ελλήνων είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να μην χάσεις κανένα παιχνίδι της. Η Εθνική μας ομάδα που στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο σπουδαίος Έλληνας προπονητής Δημήτρης Ιτούδης και στο παρκέ ο Έλληνας super star του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο κατεβαίνει φέτος πιο συσπειρωμένη από κάθε άλλη φορά.

Ομάδα και κόσμος έχουν μεγάλες βλέψεις για την πορεία στην διοργάνωση και σίγουρα ο στόχος και η ευχή όλων είναι να φτάσει στην κατάκτηση ενός μεταλλίου. Η Εθνική Ομάδα έχει αρκετά χρόνια να κάνει μια επιτυχία σε μια μεγάλη διοργάνωση, οπότε υπάρχει μεγάλη προσμονή για κάτι καλό. Το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη και των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κώστα Σλούκα, Νικ Καλάθη, Γιώργου Παπαγιάννη και Τάιλερ Ντόρσεϊ, διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πληρέστερα ρόστερ των τελευταίων χρόνων, αλλά και ένα από τα βαθύτερα της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει η ελπίδα ότι θα επιστρέψει στην τετράδα ενός Eurobasket και γιατί όχι στο δρόμο των μεταλλίων μετά από 13 χρόνια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας super star έδωσε την φανέλα του σε φίλαθλο με κινητικά προβλήματα

Η αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ στο πιάτο σου

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος για να αφιερώσεις χρόνο και να παρακολουθήσεις το Eurobasket 2022, είναι ότι θα υπάρχει μια παρέλαση από σπουδαία ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, έχεις μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις στην οθόνη άφθονο ταλέντο και θέαμα από τους σπουδαιότερους και μεγαλύτερους ευρωπαίους παίχτες.

View this post on Instagram

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Η λίστα περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα που αγωνίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, το NBA και αναμένεται να δώσουν άλλη αίγλη στην διοργάνωση. Ο super star των Denver Nuggets, Νίκολα Γιόκιτς είναι ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα της διοργάνωσης και αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στην Εθνική ομάδα της Σερβίας στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Ο Λούκα Ντόντσιτς των Dallas Mavericks αναμένεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές με την φανέλα της Εθνικής Σλοβενίας και να μας δείξει για ακόμα μια φορά το σπάνιο ταλέντο του. Ρούντι Γκομπέρ, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Γιόνας Βαλαντσιούνας ,Γιουσούφ Νούρκιτς και Εβάν Φουρνιέ είναι μερικά σπουδαία ονόματα που αγωνίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αναμένεται να δώσουν σημαντικές βοήθειες στις ομάδες τους.

View this post on Instagram

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Ακόμα, πέραν από πολλούς γνωστούς NBAers, στην διοργάνωση θα υπάρχουν και παίχτες που αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο υψηλότερο επίπεδο. Βασίλιε Μίσιτς, Σέιν Λάρκιν, Σάσα Βεζένκοβ, Μάριο Χεζόνια και πολλοί άλλοι σπουδαίοι παίχτες των ευρωπαϊκών γηπέδων αναμένεται να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στις εθνικές τους και να πάνε το επίπεδο της διοργάνωσης ακόμα πιο ψηλά.

View this post on Instagram

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

View this post on Instagram

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Το καλοκαίρι ήταν φτωχό από αθλητικές διοργανώσεις

Πέραν του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου στο Μόναχο, όπου οι Έλληνες αθλητές μας έκαναν υπερήφανους για ακόμα μια φόρα κατακτώντας μετάλλια και μας προσέφεραν σπουδαίες στιγμές, το καλοκαίρι δεν υπήρχαν άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα, αν είσαι φαν των μεγάλων αθλητικών ραντεβού δεν γίνεται να μην δεις το Eurobasket 2022.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μια μεγάλη γιορτή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Παράλληλα, εξαιτίας των πολύ γνωστών παιχτών που θα δώσουν το παρών στην διοργάνωση, έχει αυξηθεί κατακόρυφα το ενδιαφέρον και στις άλλες ηπείρους πέραν της Ευρώπης. Οι λάτρεις του αθλήματος περιμέναμε αρκετό καιρό για να απολαύσουμε όλα αυτά τα αστέρια του μπάσκετ, οπότε από την στιγμή που οι περισσότεροι έχουμε γυρίσει από τις διακοπές δεν γίνεται να χάσουμε ένα τέτοιο γεγονός.

View this post on Instagram

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

View this post on Instagram

A post shared by FIBA EuroBasket (@eurobasket)

Είναι μια ευκαιρία να περάσεις χρόνο με την παρέα σου

Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αφήνει, η δουλειά έχει μπει και πάλι για τα καλά στην καθημερινότητά μας με αποτέλεσμα να μην έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο για να βγούμε με τους φίλους μας. Οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει ξανά την καθημερινή ρουτίνα και έχουμε χάσει την όρεξη για βόλτες.

Οπότε τι καλύτερο να μαζευτείς με τους φίλους σου σε ένα σπίτι, να δείτε το Eurobasket 2022 και να περάσεις ένα πολύ όμορφο διάστημα με την παρέα σου. Ιδιαίτερα αν το παιχνίδι που έχετε επιλέξει να δείτε είναι βραδινές ώρες, με την συνοδεία των απαραίτητων όπως μπύρες, σουβλάκια, πίτσες και άλλα, μπορεί η βραδιά σας να απογειωθεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Eurobasket 2022: Λόγοι για να μην χάσεις την μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurobasket 2022, Λόγοι, Ευρωπαϊκού,Eurobasket 2022, logoi, evropaikou