11 λόγοι για τους οποίους χαιρόμαστε που ξανάρθε ο Σεπτέμβριος

19:12 1/9/2022 - Πηγή: iPop

Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη! Ένας νέος μήνας ανοίγεται μπροστά μας και βρήκα 11 πράγματα που μας αρέσουν στον Σεπτέμβρη για να τον υποδεχτώ με χαρά! Το ξέρω ότι για πολλούς ο μήνας αυτός είναι συνδεδεμένος με δάκρυα επιστροφής στα σχολείο, στη δουλειά, στην εξεταστική. Ο μήνας που κάνει την μετάβαση ανάμεσα στην ανεμελιά και τη σοβαρότητα αλλά όπως και να το κάνουμε υπάρχουν λόγοι που μας κάνουν να χαιρόμαστε που ήρθε.

11 πράγματα που μας αρέσουν στον ΣεπτέμβρηPexels Είναι ακόμα καλοκαίρι στην Ελλάδα
τουλάχιστον. Έχουμε θερμοκρασίες υψηλές σαν καλοκαιράκι και αυτό είναι κάτι. Μπορεί να είναι η αρχή του φθινοπώρου όμως δεν σημαίνει ότι με το που γυρίσουμε θα βάλουμε γαλότσες και καπαρντίνες.Τον Σεπτέμβρη έχει υπέροχες συναυλίες και αφιερώματα σε θέατρα και σε πλατείες. Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε εκδρομές σε κοντινές εξορμήσεις και χαιρόμαστε λίγο ακόμα τη θάλασσα και τον ήλιο.Αγοράζουμε σχολικά! Σε όποια ηλικία και αν είσαι, είτε είσαι παιδί, είτε έχεις παιδί, είτε έχεις μεγαλώσει, δεν θέλεις να μπεις σ’ ένα βιβλιοπωλείο και να πάρεις τα πάντα; Τα θερινά σινεμά είναι στα καλύτερά τους. Στα τέλη του Αυγούστου πάντα βγαίνουν ταινίες που αξίζει να δεις, ή ακόμα και παλιές ασπρόμαυρες είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα για θερινό σινεμά.Δεν έχει τόση ζέστη όσο είχε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, αλλά ο καιρός επιτρέπει βόλτες το βράδυ χωρίς ζακέτα, ή να κάτσεις στην βεράντα με την παρέα σου.Γυρνάς στο σπίτι σου από τις καλοκαιρινές διακοπές και θες να ανανεωθείς, να αγοράσεις νέα φθινοπωρινά πράγματα, να στολίσεις το σπίτι, να το φροντίσεις.Στα μαγαζιά έχεις την ευκαιρία να βρεις πολύ καλές προσφορές σε ρούχα, παπούτσια ή μαγιώ. Μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσεις όλα τώρα, αλλά αν πάρεις κλασικά κομμάτια είναι μια επένδυση για την επόμενη χρονιά.Τον Σεπτέμβριο συνήθως κάνεις τις ετοιμασίες σου για τα προσεχή ταξίδια. Θα σχεδιάσεις το ταξίδι για το πρώτο τριήμερο συνήθως τον Οκτώβρη. Και έτσι μπαίνεις ξανά σε ταξιδιάρικο μουντ.Τώρα είναι η ώρα να οργανωθείς για το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου και να κάνεις όλα όσα είχες σχεδιάσει. 3 Μήνες, 90 μέρες δεν είναι και λίγες! Αν είχες βάλει τους στόχους σου στην αρχή του χρόνου, ίσως τώρα χρειάζεται να κάνεις την αξιολόγησή σου και να δεις πώς χρειάζεται να οργανωθείς.Αρχίζουν ξανά οι δραστηριότητες και χόμπι που αποχαιρετίσαμε το καλοκαίρι! Δεν ανυπομονείς και εσύ να ξαναπάς με τους συμμαθητές σου να μάθεις να αρχίσεις τα μαθήματα;

Καλώς ήρθες λοιπόν Σεπτέμβρη. Όσο και αν στεναχωριόμαστε που έφυγε το καλοκαίρι και λέμε γιατί έφυγε και αυτό το καλοκαίρι και πάλι ήρθε η ώρα να πούμε καλώς ήρθες φθινόπωρο με ό,τι καλό φέρεις μαζί σου.

Το Top 5 των φθινοπωρινών προορισμών στην Ελλάδα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 11 λόγοι για τους οποίους χαιρόμαστε που ξανάρθε ο Σεπτέμβριος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σεπτέμβριος,septemvrios