Κυνηγώντας τον Mr. Τέλειο ή Single από επιλογή;

23:14 1/9/2022 - Πηγή: iPop

Τι γίνεται με τις σχέσεις σήμερα; Με όλους αυτούς τους single από επιλογή εκεί έξω ή λιγότερο από επιλογή, επειδή δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Αν σήμερα είσαι μόνη σου επειδή δεν θες σχέση και είσαι καλά με αυτό το προφίλ είναι πολύ οκ. Μια σχέση δεν προδιαθέτει ότι θα είσαι και ευτυχισμένη, ειδικά αν δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος θα είστε δύο δυστυχισμένοι άνθρωποι που περιφέρονται και περνούν άσκοπα τον καιρό τους. Από την άλλη αν υπάρχουν ευκαιρίες για

φλερτ και επαφή και πάλι διώχνεις τους ανθρώπους χωρίς να δώσεις ευκαιρία ίσως πρέπει να διερωτηθείς τι είναι αυτό που αποφεύγεις;

Είσαι single από επιλογή;

Υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, υπάρχει το φλερτ στη ζωή σου. Βγαίνεις, βλέπεις ανθρώπους και εκείνοι θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα, βγαίνετε μια δύο φορές και μετά το κόβεις πέρα. Τι είδες άραγε σε αυτές τις δύο φορές που βγήκες για ένα ποτό με έναν άγνωστο; Πόσο μπορεί να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι είναι ή δεν είναι ο άλλος και τον διώχνεις από τη ζωή σου;

Σαφώς η ζωή δεν είναι για ξόδεμα και αν στα δύο αυτά ραντεβού διαπίστωσες ότι ο άνθρωπος αυτός δεν σου ταιριάζει καθόλου καλά έκανες και έφυγες. Φυσικά αν έχετε τεράστιες διαφορές σε θέματα όπως πολιτικές προτιμήσεις, ή άλλα θέματα που σας χωρίζουν και δεν υπάρχει κοινή τομή είναι εύλογο να φύγεις, θα ήταν χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

Κυνηγώντας τον Mr Τέλειο

Συγνώμη που θα σου το χαλάσω αλλά δεν υπάρχει Mr Τέλειος! Δεν υπήρχε ποτέ, ούτε πρόκειται να βρεις κάποιον που είναι τέλειος. Όπως και εσύ απέχεις πολύ από το τέλειο, ας είμαστε ρεαλιστές, κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος. Όσο κυνηγάς τον Mr τέλειο, χάνεις χρόνο και ενέργεια σαν να κυνηγάς χίμαιρες.

Δεν δίνεις στον εαυτό σου ή ίδια την ευκαιρία να έχεις μια σχέση με κάποιον που ίσως να αξίζει να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Εσύ ξέρεις καλύτερα για τη ζωή σου και εσύ μπορείς μόνο να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για σένα.

Unsplash/ Anthony TranΣκλαβωμένοι της εικόνας

Δεν είναι λίγο επίπεδη αυτή οπτική που βλέπεις τους ανθρώπους; Αυτές οι απλοικές σκέψεις είναι κάτι που ταιριάζει σε πιο νεαρές ηλικίες, χωρίς να θέλω βάλω τα πράγματα σε ένα τσουβάλι. Η γοητεία που ασκεί ένας άνθρωπος σε έναν άλλο δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση. Είναι θέμα χημείας, θέμα vibes που υπάρχουν στον αέρα και ένας σωρός από άλλα πράγματα που δεν έχουμε ιδέα πώς γίνονται αυτές οι επιλογές συντρόφου και ούτε μπορούμε να ελέγξουμε.

Διαλέγοντας σύντροφο: Καμία σχέση που έχεις κάνει δεν είναι τυχαία!

Αν θα μπορούσα μια συμβουλή να δώσω σε σένα που σήμερα είσαι μόνη, που δεν δίνεις ευκαιρίες, που περιμένεις τον πρίγκιπα, που σε λίγο ίσως μετανιώσεις για όλες αυτές τις περιπτώσεις που ίσως άφησες να φύγουν μέσα από τα χέρια σου, είναι να δοκιμάζεις στη ζωή σου πράγματα και καλό είναι να ξέρεις ότι όλα όσα σκέφτεσαι γίνονται η αλήθεια σου και αυτή η αλήθεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή.

Δεν έχεις και άδικο

Θες το ενδιαφέρον, θες να ξέρεις ότι ο άλλος σε θέλει, ότι θα είσαι η πρώτη σκέψη του το πρωί και η τελευταία το βράδυ. Όλοι το θέλουμε αυτό και η αλήθεια είναι ότι στις σχέσεις δεν το βλέπεις πια αυτό το δίχως όρια. Υπάρχει μια ψυχρότητα και μια διάθεση να δώσεις με το σταγονόμετρο ή μόνο αφού πάρεις.

Εύχομαι να την βρεις την άκρη στη ζωή σου, να καταλάβεις ποια είσαι, να σε αγαπήσεις και να ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου σε εκείνον που αξίζει να μπει στη ζωή σου. Να μπει και να σου δώσει φτερά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κυνηγώντας τον Mr. Τέλειο ή Single από επιλογή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα