Winnie the Pooh: Ο αγαπημένος αρκούδος των παιδικών μας χρόνων στην πιο σκοτεινή εκδοχή του

17:03 1/9/2022 - Πηγή: iPop

Πόσες ώρες έχουμε αφιερώσει στην τηλεόραση όταν ήμασταν μικροί, για να βλέπουμε τις περιπέτειες του αγαπημένου αρκούδου της Disney, Winnie; Πάρα πολλές. Ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων που έτρωγε μέλι άλλαξε και όπως είδαμε στο επίσημο τρέιλερ, η νέα ταινία Winnie the Pooh έρχεται για να ταράξει τα νερά.

Οι πληροφορίες για την ταινία

Στην νέα

ταινία Winnie the Pooh αίμα και μέλι, το αγαπημένο αρκουδάκι των παιδικών μας χρόνων μετατρέπεται σε έναν ψυχρό δολοφόνο. Πιο συγκεκριμένα, η πλοκή της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τον Winnie και τον Piglet, που θέλουν να εκδικηθούν τον παλιό τους φίλο Christopher Robin επειδή είχε φύγει από το δάσος που έμενε με την οικογένειά του, για να πάει να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο.

Η ταινία θρίλερ σε σκηνοθεσία του Rhys Frake Waterfield αρχίζει με τον Christopher να επιστρέφει στην γενέτειρά του με την αρραβωνιαστικιά του, την οποία θέλει να γνωρίσει στους φίλους του, χωρίς όμως να γνωρίζει τους σκοπούς που έχουν οι δυο πρώην κολλητοί του. Όταν όμως θα φτάσουν στο δάσος, θα διαπιστώσουν ότι κάτι έχει αλλάξει και δεν θυμίζει τίποτα από την παλιά του γειτονιά.

Στη νέα ταινία Winnie the Pooh παρόλο που δεν πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί, έχει συγκεντρώσει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό και αναμένεται με αγωνία στους κινηματογράφους, για να διαπιστωθεί αν αυτή η νέα πιο σκοτεινή εκδοχή του αγαπημένου παιδικού ήρωα θα αξίζει την αναμονή ή θα αποδειχθεί μια τεράστια αποτυχία.

«Bullet Train»: Ένα ταξίδι δράσης στην Ιαπωνία παρέα με τον Brad Pitt – Πότε κάνει πρεμιέρα η ταινία που όλοι περιμένουμε;

Τα δικαιώματα της ταινίας

Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο χαρακτήρας του Winnie έχει πια ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα. Πιο συγκεκριμένα, τα πνευματικά δικαιώματα του Winnie, που δημιουργήθηκε από τον Alan Alexander Miln, έληξαν την 1η Ιανουαρίου του 2022 και έτσι από την στιγμή που είναι δημόσιο κτήμα το έργο, μπορεί να αναπαραχθεί και να διαμοιραστεί νόμιμα χωρίς καμία χρηματική αποζημίωση.

Έτσι η ομάδα των δημιουργών της ταινίας ελπίζει να αγαπηθεί από το κοινό και να προσφέρει ένα διαφορετικό και πρωτότυπο θέαμα που δεν θα έχει σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες θρίλερ που έχουν κυκλοφορήσει.

Το τρέιλερ της ταινίας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Winnie the Pooh: Ο αγαπημένος αρκούδος των παιδικών μας χρόνων στην πιο σκοτεινή εκδοχή του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα