Dancing With The Stars: Ένα live γεμάτο συγκινήσεις και εκπλήξεις! Ποιο ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε;

12:11 25/10/2021 - Πηγή: iPop

Το δεύτερο live του Dancing With The Stars είναι γεγονός κι εμείς το είδαμε, οπότε έχουμε να σχολιάσουμε πολλά! Κάποιοι διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν και κοινό και κριτική επιτροπή, ενώ ένα ζευγάρι είχε την πιο αδύναμη εμφάνιση με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην αποχώρηση. Το Twitter

πάλι πήρε φωτιά και δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω!

Για δεύτερη Κυριακή το Dancing with the Stars με παρουσιαστές την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή ενθουσίασε τους τηλεθεατές.

Πώς τα πήγαν τα 16 ζευγάρια; Ποιο ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε;

Τα 16 ζευγάρια που συμμετέχουν στο μουσικοχορευτικό show έβαλαν τα δυνατά τους για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με κάποια από αυτά να ξεχωρίζουν και άλλα να σημειώνουν χαμηλές βαθμολογίες. Στο δεύτερο επεισόδιο ήρθε και η πρώτη αποχώρηση και δύο ζευγάρια ήρθαν αντιμέτωπα μαζί της, με την Μαριάννα Γεωργαντή και τον Σπύρο Παυλίδη και την Έφη Χορμόβα και τον Γιάννη Δρυμωνάκο να βρίσκονται στην τελική δυάδα.

Τελικά από DWTS αποχώρησαν η Έφη Χορμόβα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dancing With The Stars GR (@dwts_gr)

Η κριτική επιτροπή που απαρτίζουν οι Στέφανος Δημουλάς, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιζάρδου και ο Jason Roditis, είδε τους 16 συμμετέχοντες, τους βαθμολόγησε και το ζευγάρι που κατέλαβε την πρώτη θέση χθες ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο καβαλιέρος της Αργύρης Αργυρόπουλος μαζί με την Βασιλική Μιλλούση και τον Μαξίμ Στάντνικ. Και τα δύο ζευγάρια συγκέντρωσαν 30 βαθμούς και βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης.

Ένα από ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή του χορευτικό show ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο παρτενέρ της, Γιούρι, οι οποίοι για άλλη μια φορά συγκίνησαν τόσο το κοινό όσο και την κριτική επιτροπή. Οι δυο τους χόρεψαν Foxtrot και κατάφεραν να αποσπάσουν πολύ θετικά σχόλια.

Μάλιστα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και η Έλενα Λιζάρδου συγκινήθηκαν έντονα με την προσπάθεια της Μπέσσυς Αργυράκη.

«Με συγκινείς. Είσαι μάθημα ζωής. Δεν μπορώ να μιλήσω», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στη Μπέσσυ Αργυράκη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Το σχόλιο της Βασιλικής Μιλλούση για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια

Στην πίστα του DWTS βρέθηκε φυσικά και η Βασιλική Μιλλούση λίγα 24ωρα μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #MeToo.

Αμέσως μετά τον χορό της, η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ρωτήθηκε με έμμεσο τρόπο για το συγκεκριμένο γεγονός από τη Βίκυ Καγιά.

«Όχι, δεν είμαι καλά. Έχω περάσει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά ο Μαξίμ (ο παρτενέρ της), ο χορός και τα κορίτσια μου (οι κόρες της) με ηρεμούν» δήλωσε η Βασιλική Μιλλούση.

Dancing With The Stars: Ο Edward και η Βίκυ Καγιά προκάλεσαν χαμό στο Twitter

Το κόκκινο μίνι φόρεμα της εντυπωσιακής παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά με τους έντονα τονισμένους ώμους προκάλεσαν σχόλια και αντιδράσεις με τους Twitterάδες να κάνουν χαμό! Τα σχόλιά μας αξίζει και η εμφάνιση του Edward ο οποίος ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη με ένα σέξι και δυναμικό jive και πραγματικά είναι ο διαγωνιζέμενος έκπληξη του show.

Τα επικά σχόλια του Twitter:

What Is This, a Crossover Episode? #DWTSgr @DWTS_GR #StarChannelTv @StarChannelGr #GNTMgr https://t.co/NHS59pz9P4

— Greece’s Next Top Model (@GNTMgreece) October 24, 2021

Mood. #dwtsgr pic.twitter.com/MhWuDAA23D

— Σαν να ταν Φλεβάρης Πόντε (@yiannism97) October 24, 2021

Name a more iconic duo. I’ll wait… #DWTSgr pic.twitter.com/7jiYUENyxo

— Katerinawonders (@katerinawonders) October 24, 2021

How you doin’? #DWTSgr pic.twitter.com/mUwnhTbRdw

— eorge avitos (@davitosgeorge) October 24, 2021

2 random pictures vol. 2 #dwtsgr pic.twitter.com/0FjnTvPF3Z

— Ο Ευλογητος (@theweir00181493) October 24, 2021

Directed by Manthos Foustanos. #DWTSgr pic.twitter.com/A3Y9ZJxpkq

— Σαν να ταν Φλεβάρης Πόντε (@yiannism97) October 24, 2021

Me watching Edward #DWTSgr pic.twitter.com/BeuBcThS49

— theodora (@TeaaXa) October 24, 2021

Η εμφάνιση του Πάνου Γιαννακόπουλου και της Μαρίλης Κουρτέση:

Ο ανταγωνισμός ανεβαίνει, οι κριτές γίνονται πιο απαιτητικοί, ενώ οι χορογραφίες πιο δύσκολες και εντυπωσιακές! Τι λέτε να μας επιφυλάσσει το επόμενο επεισόδιο;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Dancing With The Stars: Ένα live γεμάτο συγκινήσεις και εκπλήξεις! Ποιο ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα