Τα 5 προϊόντα που πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της κάθε γυναίκα μετά τα 50

17:01 24/10/2021 - Πηγή: iPop

Τα διαφορετικά στάδια της ζωής απαιτούν διαφορετικά προϊόντα ομορφιάς. Είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο κραγιόν, είτε για μια μάσκαρα που “ξυπνάει” τα κουρασμένα μάτια που στερήθηκαν τον ύπνο, τα τσαντάκια μακιγιάζ εξελίσσονται ανάλογα με τη διάθεση, τον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις. Μόλις μια γυναίκα φτάσει τα πενήντα για παράδειγμα, υπάρχουν ορισμένες φόρμουλες και συνθέσεις που βοηθούν να φωτίσει το ώριμο δέρμα, και να φαίνεται πιο λαμπερό το πρόσωπο. Αυτά είναι τα top προϊόντα που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της και όλα τα

απαραίτητα καλλυντικά για γυναίκες άνω των 50.

Σεξ και εμμηνόπαυση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις ώστε να απολαμβάνεις το σεξ κάθε λεπτό!

5 απαραίτητα καλλυντικά για γυναίκες άνω των 50

Υαλουρονικό οξύ

Σε κάθε ηλικία, αξίζει να ξεκινήσεις μια σχολαστική περιποίηση δέρματος για να προετοιμάσεις το πρόσωπό σου πριν το μακιγιάζ. Οι ειδικοί προτείνουν ορό υαλουρονικού οξέος ο οποίος όχι μόνο λειτουργεί σαν βάση για το make up σου αλλά προσφέρει και έξτρα λάμψη. Tip: Άπλωσε μια μικρή ποσότητα και γύρω από τα μάτια για να δώσεις λάμψη και αναζωογόνηση στην περιοχή.

Υγρό ρουζ και highlighter

Καθώς βαδίζεις προς τα 50 είναι προτιμότερο να διαλέγεις προϊόντα σε υγρή μορφή από ότι πούδρες οι οποίες ξηραίνουν το δέρμα και δημιουργούν ή υπερτονίζουν τις λεπτές γραμμές. Οι ειδικοί προτείνουν ρουζ και highlighter σε υγρή μορφή αλλά και lip balms που δίνουν μια αίσθηση λάμψης και φρεσκάδας.

Βάση με λάμψη

Αντί να φορτώνεις το δέρμα σου με foundations με βαριά κάλυψη σε μια προσπάθεια να καλύψεις το δέρμα σου, αναζήτησε φωτεινά προϊόντα βάσης που ενισχύουν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να ακτινοβολεί υγεία. Ένα προϊόν που πρέπει να δοκιμάσεις είναι ένα primer λάμψης που έλκει και διαχέει το φως γύρω από το πρόσωπο σου.

Το σωστό μολύβι ματιών

Για λαμπερό βλέμμα προτείνεται ένα μολύβι ματιών σε μπεζ χρώμα το οποίο κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και πιο φωτεινά. Άλλες αποχρώσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο πάνω βλέφαρο είναι μπλε, καφέ και δαμασκηνί. Αυτά τα χρώματα θα σας δώσουν την ένταση που χρειάζεστε χωρίς ωστόσο να μικραίνουν τα μάτια σας όπως κάνει το σκούρο μολύβι.

Nude κραγιόν

Με την πάροδο του χρόνου το φυσικό περίγραμμα των χειλιών ξεθωριάζει και υπάρχει η ανάγκη να επαναπροσδιοριστεί. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με ένα nude κραγιόν το οποίο να είναι δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα 5 προϊόντα που πρέπει να έχει στο νεσεσέρ της κάθε γυναίκα μετά τα 50 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα