Πέθανε ο Γκάνθερ απ’ τα Φιλαράκια στα 59 του

10:50 25/10/2021 - Πηγή: iPop

Μεγάλη θλίψη στην οικογένεια της σειράς. Πέθανε ο Γκάνθερ απ’ τα Φιλαράκια στα 59 του χρόνια. Πώς τον αποχαιρέτησε το account της σειράς;

Ο λόγος για τον ηθοποιό James Michael Tyler, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα απ’ τα Φιλαράκια, όπου υποδυόταν τον ρόλο του Γκάνθερ στο καφέ Central

Perk, το στέκι δηλαδή των αγαπημένων μας πρωταγωνιστών.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, ο ηθοποιός πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο. Το 2018, είχε διαγωνστεί με καρκίνο του προστάτη, ο οποίος αργότερα εξαπλώθηκε και στα οστά του.

Το BBC μεταδίδει τη δήλωση του μάνατζέρ του, ο οποίος είπε:

Ο Tyler πέθανε ήσυχα μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες την Κυριακή το πρωί

Η οικογένεια του 59χρονου δήλωσε απ’ την πλευρά της: «Ο κόσμος τον γνώριζε ο Γκάνθερ… αλλά οι αγαπημένοι του Michael τον γνώριζαν ως έναν ηθοποιό, ως έναν μουσικό, ως έναν μαχητή κατά του καρκίνου και ως έναν αξιαγάπητο σύζυγο».

Πώς αποχαιρέτησαν τον Γκάνθερ απ’ τα Φιλαράκια οι πρωταγωνιστές της σειράς

Αρχικά, το επίσημο account των «Friends» αποχαιρέτησε τον ηθοποιό με μια συγκινητική ανάρτηση: «H Warner Bros. Television πενθεί την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού και του αναπόσπαστου μέλους της οικογένειας των FRIENDS. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους φαν του».

Warner Bros. Television mourns the loss of James Michael Tyler, a beloved actor and integral part of our FRIENDS family. Our thoughts are with his family, friends, colleagues and fans. pic.twitter.com/9coGnT5BHz

FRIENDS (@FriendsTV) October 24, 2021

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα. Σε ευχαριστώ για το γέλιο που έφερες στη σειρά και στις ζωές όλων μας. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε η Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έφερνες στον χώρο και έδειχνες κάθε μέρα στο σετ, είναι το ίδιο με το μέγεθος της δικής μου ευγνωμοσύνης που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη, James», έγραψε απ’ την πλευρά της η Courteney Cox.

View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Το δικό τους “αντίο” είπαν επίσης οι Matt LeBlanc και Lisa Kudrow.

View this post on Instagram

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

View this post on Instagram

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πέθανε ο Γκάνθερ απ’ τα Φιλαράκια στα 59 του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα