Και στο φινάλε τι θέλουμε; Έναν άνθρωπο να πιστέψει σε εμάς πριν από εμάς!

17:02 24/10/2021 - Πηγή: iPop

Όλοι αυτοί που πίστεψαν σε μας πριν καν το κάνουμε εμείς για εμάς μας έδωσαν ένα μεγάλο σπρώξιμο στο ξεκίνημά μας. Σήμερα θα σου πω για δυο μητέρες δύο σπουδαίων ανδρών που πίστεψαν σε εκείνους και πολύ καλά έκαναν γιατί η ιστορία τις δικαίωσε.

Η μητέρα του Πάμπλο Πικάσο

Η μητέρα μου μου είπε: «Αν είσαι στρατιώτης, θα γίνεις στρατηγός. Αν είσαι μοναχός, θα γίνεις ο Πάπας». Αντ’αυτού, ήμουν ζωγράφος και έγινα Picasso.

Πάμπλο Πικάσο

Με απλές κινήσεις θα επηρεάσεις την επιτυχία του παιδιού σου!

Ο Πικάσο από παιδί φαινόταν

ότι θα γίνει ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Από τα 13 του χρόνια μπήκε στη σχολή Καλών Τεχνών. Λένε μάλιστα ότι ο πατέρας του που ήταν επίσης ζωγράφος και καθηγητής σχεδίου σε σχολές και παράτησε τη ζωγραφική όταν είδε τα έργα του μικρού Πάμπλο.

PexelsΗ μητέρα του Μπαράκ Ομπάμα

 «Είναι τόσο ιδιοφυής που μπορεί να κάνει τα πάντα στη ζωή του, ακόμη και να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ»

Aν Ντάνχαμ

Δεν ξέρω ποιος πίστεψε πρώτος σε εκείνον ο ίδιος η μητέρα του, αφού όπως λένε ήδη από τα οκτώ του χρόνια, έγραφε στις εκθέσεις του ότι «θα γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών όταν μεγαλώσει».

Όταν οι γονείς πιστεύουν και υποστηρίζουν τα παιδιά τους μπορούν να γίνουν θαύματα! Πριν από κάθε στόχο υπάρχει ένα όνειρο. Ένα όνειρο και μια σκέψη του πώς θα είμαι όταν φτάσω εκεί. Τι θα κάνω, τι θα προσφέρω, τι θα αφήσω πίσω μου.

Αυτά είναι δυο τυχαία παραδείγματα σπουδαίων ανθρώπων στον τομέα τους, που άφησαν μεγάλο έργο πίσω τους. Δούλεψαν πολύ σκληρά, πίστεψαν στον εαυτό τους και τα κατάφεραν. Κανένα όνειρο και κανένας στόχος δεν πραγματοποιείται ποτέ χωρίς σκληρή δουλειά, χωρίς επιμονή, χωρίς πάθος.

Το χρειάζεσαι και το πάθος. Φαντάσου «τις Δεσποινίδες τις Αβινιόν» ή την «Γκούερνικα» να ήταν φτιαγμένοι χωρίς πάθος. Μόνο κοιτώντας τους πίνακες αυτούς, βλέπεις μέσα τους τον ζωγράφο, έχει αφήσει μέσα τους ένα κομμάτι από εκείνον. Θες να μάθεις τα πάντα για το πώς τους έφτιαξε. Σε μαγνητίζουν οι πίνακες του Πικάσο.

Κι αν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν θα αποτύχεις;

Όλοι αυτοί που πίστεψαν σε μας, πριν από εμάς κάποιες φορές, μας έδωσαν ένα δυνατό σπρώξιμο να προχωρήσουμε, να δοκιμάσουμε, να κάνουμε ακόμα και λάθη και να μην τα παρατήσουμε! Κάθε φορά που πίστεψες σε εμένα, μου έδινες έναν λόγο να πιστέψω και εγώ σε εμένα πιο πολύ και να συνεχίσω με περισσότερο πάθος. Μέχρι που κάποτε πίστεψα σε εμένα και δεν χρειαζόταν πια να ακούω τη φωνή σου να με υποστηρίζει! Πίστεψε σε εσένα και κάνε το να συμβεί! Μην σταματήσεις αν δεν φτάσεις εκεί που είχες ονειρευτεί!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Και στο φινάλε τι θέλουμε; Έναν άνθρωπο να πιστέψει σε εμάς πριν από εμάς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα