Crumble με μήλο και αχλάδι ή αλλιώς η εύκολη μηλόπιτα – Η συνταγή που θα πλημμυρίσει την κουζίνα σου με αρώματα και τον ουρανίσκο σου με πλούσιες γεύσεις!

14:18 18/12/2022 - Πηγή: iPop

Τα φρούτα του φθινοπώρου – όπως είναι τα μήλα και τα αχλάδια – μας δίνουν ιδέες για να φτιάξουμε λαχταριστά γλυκά που θα κάνουν το σπίτι να μοσχοβολήσει. Την τιμητική της έχει φυσικά η παραδοσιακή μηλόπιτα. Υπάρχουν όμως πολλές παραλλαγές που αξίζει να δοκιμάσεις. Αν έχεις υιοθετήσει το πρωινό γεύμα στις διατροφικές σου συνήθειες, τότε αξίζει να δοκιμάσεις να φτιάξεις το δικό σου crumble με μήλο και αχλάδι! Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους και θα γίνει το αγαπημένο σου σνακ, όταν θα απολαμβάνεις τον απογευματινό καφέ ή το κυριακάτικο

πρωινό σου με τα παιδιά.

Το αυθεντικό apple crumble ή αλλιώς μηλόπιτα τριφτή για τους… τεμπέληδες!

Συνταγή για crumble με μήλο και αχλάδι: Υλικά1 ½ φλιτζάνι βρώμη1 ½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ φλιτζάνι βούτυρο, μαλακωμένο2 φλιτζάνια μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους2 φλιτζάνια αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους1 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένη κανέλα½ φλιτζάνι αμύγδαλα κομμένα σε φέτες

Κέικ με βατόμουρα και αμύγδαλα! Η πιο λαχταριστή συνταγή για το φθινόπωρο

Πώς να φτιάξεις αυτή την εκδοχή της μηλόπιταςΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου.Ανακατεύουμε τη βρώμη, 3/4 του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη, το αλεύρι και το βούτυρο μαζί σε ένα μπολ.Ανακατεύουμε τα μήλα, τα αχλάδια, τα υπόλοιπα 3/4 του φλιτζανιού καστανής ζάχαρης και την κανέλα μαζί σε ένα ξεχωριστό μπολ. Απλώνουμε στον πάτο ενός γυάλινου ταψιού. Πασπαλίζουμε το μείγμα βρώμης πάνω από το μείγμα μήλου-αχλαδιού και προσθέτουμε από πάνω τα αμύγδαλα.Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει η κορυφή, για περίπου 40 λεπτά.Σερβίρουμε με μία μπάλα παγωτό.Καλή απόλαυση!

Τα πιο νόστιμα μηλοπιτάκια σε μόλις 30 λεπτά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Crumble με μήλο και αχλάδι ή αλλιώς η εύκολη μηλόπιτα – Η συνταγή που θα πλημμυρίσει την κουζίνα σου με αρώματα και τον ουρανίσκο σου με πλούσιες γεύσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα