Η Rihanna μοιράζεται για πρώτη φορά αξιολάτρευτα στιγμιότυπα με τον επτά μηνών γιο της και τρελαίνει το TikTok – Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες του μωρού

11:47 18/12/2022 - Πηγή: iPop

Η 34χρονη καλλιτέχνης, μοιράστηκε χθες 17/12 μέσω του TikTok για πρώτη φορά στιγμιότυπα με το μωρό της, το οποίο έφερε στον κόσμο τον Μάιο του 2022 με τον σύντροφό της A$AP Rocky.

To ζευγάρι είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το πρόσωπο του παιδιού τους, όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, φαίνεται πως η ίδια αποφάσισε να συστήσει τον 7 μηνών γιο της στο κοινό και μοιράστηκε ένα αξιολάτρευτο βίντεο που ξετρέλανε τους θαυμαστές της.

Η Rihanna

αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του σώματός της με την απάντησή της να γίνεται viral

Το πρώτο βίντεο με τον αξιολάτρευτο γιο της Rihanna είναι γεγονός

Στο γλυκό βίντεο φαίνεται ο γιος του ζευγαριού να γελάει και να χαμογελά στη μητέρα του, η οποία τον καταγράφει γεμάτη περηφάνεια. «Προσπαθείς να πάρεις το τηλέφωνο της μαμάς;» ρωτάει η ίδια τον μικρό της.

Αργότερα στο κλιπ, το αξιολάτρευτο μωράκι, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί, χασμουριέται γλυκά καθώς κοιτάζει έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

«Hacked», έγραψε η Rihanna στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο σηματοδότησε και την πρώτη της ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Να υπενθυμίσουμε πως η διάσημη τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της με μια φωτογράφιση τον περασμένο Ιανουάριο και τους επόμενους μήνες μοιραζόταν συχνά φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλιά της.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

«Ό,τι κάνει η Rihanna, το κάνει με τον δικό της τρόπο στο δικό της χρονοδιάγραμμα, και το να έχει ένα μωρό δεν διαφέρει», ανέφερε μία πηγή στο People, προσθέτοντας ότι η Rihanna και ο αγαπημένος της είναι τρισευτυχισμένοι για το μωρό τους. «Είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο ζευγάρι. Ναι, τυχαίνει να είναι διάσημοι, αλλά είναι απλώς το πιο χαριτωμένο, πιο ενθουσιασμένο νεαρό ζευγάρι που περιμένει παιδί».

Είναι επίσημο! Η Rihanna είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes – Από πού προέρχεται η περιουσία της;

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Rihanna έκανε εμφανίσεις με εμβληματικά look μητρότητας. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης Fenty Beauty στο Λος Άντζελες τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε στο People ότι ήταν «διασκεδαστικό» αλλά και «πρόκληση» να παίζει με τη μόδα ενώ ήταν έγκυος. «Μου αρέσει. Το απολαμβάνω», είπε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by COMPLEX (@complex)

Λίγους μήνες αφότου γέννησε, η ίδια μίλησε για τον γιο της λέγοντας πως «Είναι αστείος, είναι χαρούμενος – και είναι γεματούλης» είπε γελώντας. «Είναι καταπληκτικός αλήθεια».

Και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

@rihanna

hacked

original sound – Rihanna

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Rihanna μοιράζεται για πρώτη φορά αξιολάτρευτα στιγμιότυπα με τον επτά μηνών γιο της και τρελαίνει το TikTok – Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες του μωρού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα