Harry & Meghan: Οι σημαντικότερες «βόμβες» που αποκαλύφθηκαν από το βασιλικό ζεύγος μέσα από τα 6 επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix

18:03 17/12/2022 - Πηγή: iPop

Άλλοι το αγάπησαν, πολλοί το μίσησαν. Το μόνο σίγουρο είναι πως άφησε πολλές «βόμβες» στο πέρασμά του. Ο λόγος για το ντοκιμαντέρ Harry και Meghan, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Netflix την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και κατά τη διάρκειά του μάθαμε πολλά. Είδαμε φωτογραφίες και βίντεο που δεν έχουν βγει ξανά στο φως της δημοσιότητας και πληροφορηθήκαμε για ορισμένα συνταρακτικά γεγονότα που συνέβησαν από την αρχή της γνωριμίας του βασιλικού ζεύγους, μέχρι και σήμερα.

Ο

πρίγκιπας Harry χτυπά την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας», ενώ περιγράφει χαρακτηριστικά τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι». Τόσο ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, όσο και η Αμερικανίδα σύζυγός του αφηγούνται τη δική τους εκδοχή για το πώς χώρισαν οι δρόμοι τους με τη μοναρχία, το 2020, και όχι μόνο.

«Είναι τα μωρά μου ασφαλή;»: Η Δούκισσα του Sussex ξεσπά και μιλά για τις απειλές θανάτου που δεχόταν στο νέο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Οι σημαντικότερες αποκαλύψεις Αποκαλούν ο ένας τον άλλον «Η» και «Μ»

Μια απρόσμενη αποκάλυψη: Ο Harry και η Meghan αποκαλούν ο ένας τον άλλον με τα αρχικά τους, «H» και «M».

Ο πρίγκιπας Harry είχε μια «λίστα» για την ιδανική κοπέλα

Η Meghan αποκάλυψε ότι ο Harry είχε μια «λίστα» με πιθανά χαρακτηριστικά που θα ήθελε (και θα χρειαζόταν) μία μελλοντική σύντροφός του. Ο ίδιος αρνείται να αποκαλύψει τι περιλάμβανε η λίστα του, αλλά απαντάει απευθυνόμενος στη Meghan: «Εσύ είσαι η λίστα».

Ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: Τα πρώτα επεισόδια κυκλοφόρησαν και οι μάσκες έπεσαν – Όλες οι αποκαλύψεις που γίνονται για τη βασιλική οικογένεια από το πρώτο λεπτό

Το πρώτο τους φιλί ήταν σε διακοπές στη Μποτσουάνα

Ο Harry και η Meghan γνωρίστηκαν από έναν κοινό φίλο. Η Meghan ισχυρίζεται ότι δεν έψαξε ποτέ τον ίδιο της στο Google, αντίθετα επέλεξε να παρακολουθήσει τη ροή του στο Instagram για να μάθει «πώς παρουσιάζεται στον κόσμο».

Αφού συναντήθηκαν στο Λονδίνο μόλις δύο φορές και συνέχισε η σχέση μέσω μηνυμάτων και FaceTime, η Meghan συμφώνησε να συναντήσει τον Harry στη Μποτσουάνα

Τα αισθήματα της αμηχανίας εξαφανίστηκαν μετά το πρώτο τους φιλί, είπε ο Harry. «Kαθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον, μετά πιαστήκαμε χέρι-χέρι, μετά μοιραστήκαμε ένα φιλί και όλα ήταν απολύτως φυσικά».

NetflixΗ Meghan έμενε κρυφά στο παλάτι του Kensington

Το ταξίδι τους στη Μποτσουάνα ήταν τον Ιούνιο του 2016 και τα νέα για τη σχέση τους δεν έγιναν γνωστά παρά τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Η Meghan επινόησε έναν «κανόνα δύο εβδομάδων», κατά τον οποίο έπρεπε να βλέπονται, τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες. Ήταν πολύ πιο εύκολο για την ίδια, που ζούσε στον Καναδά, να πετάξει στο Λονδίνο και να επισκεφτεί τον Harry κρυφά, οπότε αυτό ακριβώς έκανε.

Ο πρίγκιπας Harry συγκρίνει τη Meghan με την πριγκίπισσα Diana

Ο Harry δεν έχει κρύψει πόσο απεχθανόταν την εισβολή των μέσων ενημέρωσης στην παιδική του ηλικία και πόσο φοβόταν ότι «η ιστορία επαναλαμβάνεται» με τη γυναίκα του. Στο ντοκιμαντέρ, αποκάλυψε ότι η Meghan μοιάζει περισσότερο με την Diana.

«Τόσα πολλά από αυτά που είναι η Meghan είναι τόσο παρόμοια με τη μαμά μου», λέει. «Έχει την ίδια συμπόνια, ενσυναίσθηση και ζεστασιά με εκείνη».

Η βασιλική οικογένεια απαντά στο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: Οι αντιδράσεις του παλατιού και ο λόγος που ο William και η Kate αρνούνται να δουν τη σειρά

Η Meghan σοκαρίστηκε από την τυπικότητα της Kate και του William

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Meghan & Harry δεν εμβαθύνουν στη διαλυμένη σχέση του ζευγαριού με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, αλλά υπάρχουν μερικές νύξεις έντασης. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν όταν η Meghan μίλησε για τη πρώτη της συνάντηση με τον μελλοντικό κουνιάδο και την κουνιάδα της.

«Ήμουν με σκισμένο τζιν και ήμουν ξυπόλητη», λέει η Meghan. «Είμαι αγκαλίτσας, ήμουν πάντα της αγκαλιάς. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό ήταν τόσο τρομακτικό για τους Βρετανούς.»

Προσθέτει ότι πίστευε ότι η «επισημότητα» του να είσαι ανώτερος βασιλικός ήταν κάτι που συνέβαινε μόνο δημόσια, με την οικογένεια να μπορεί να χαλαρώσει πίσω από κλειστές πόρτες.

«Συνειδητοποίησα ότι η τυπικότητα μεταφερόταν και στο εσωτερικό», συνεχίζει. «Η τυπικότητα ίσχυε και από τις δύο πλευρές. Και αυτό ήταν έκπληξη για μένα».

Είχαν «Μια τελευταία νύχτα ελευθερίας» πριν δημοσιευθεί η είδηση για τη σχέση τους

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Harry ενημερώθηκε μέσω του γραμματέα Τύπου του πρίγκιπα William ότι τα νέα για τη σχέση του με τη Meghan επρόκειτο να ανακοινωθούν. Έτσι, το ζευγάρι είχε ένα τελευταίο βράδυ με τους φίλους του (σε ένα αποκριάτικο πάρτι), πριν αλλάξει για πάντα η ζωή του.

Ο βασιλιάς Κάρολος έπαιξε μεγάλο ρόλο στο γάμο τους

Όταν έγινε σαφές ότι ο εν πατέρας της Meghan, Thomas Markle, δεν επρόκειτο να παρευρεθεί στον γάμο της, ο τότε πρίγκιπας Κάρολος ανέλαβε δράση.

«Ο μπαμπάς του Harry είναι πολύ γοητευτικός», είπε η Meghan, προσθέτοντας ότι τον είχε ρωτήσει αν θα την συνόδευε εκείνος.  «Του είπα, «έχασα τον μπαμπά μου σε αυτή τη διαδικασία». Έτσι, ως πεθερός μου, ήταν πολύ σημαντικός για μένα. Έτσι του ζήτησα να με συνοδεύσει και μου είπε ναι. Το όλο θέμα ήταν σουρεαλιστικό».

Το σπίτι τους στο παλάτι Kensington ήταν “μικρό”

Οι Sussexes μίλησαν για το πρώτο τους σπίτι ως παντρεμένο ζευγάρι, που βρισκόταν στους χώρους του παλατιού Kensington στο Λονδίνο. «Απ’ όσο ήξερε ο περίγυρος, ζούσαμε σε ένα παλάτι. Αλλά στην πραγματικότητα ζούσαμε σε ένα εξοχικό σπίτι στην περιοχή του παλατιού», εξήγησε ο Harry

«Ήταν ένα κεφάλαιο στη ζωή μας όπου δεν νομίζω ότι κανείς μπορούσε να πιστέψει πώς ήταν στην πραγματικότητα πίσω από τα παρασκήνια», είπε η Meghan. 

Το γραφείο Τύπου του William φέρεται να αντάλλαζε ιστορίες για τον Harry

Ο Harry ισχυρίστηκε ότι εκείνος και ο αδερφός του έκαναν μια συμφωνία να μην ανταλλάσσουν ποτέ ιστορίες ο ένας για τον άλλον, αλλά ότι ο William αρνήθηκε τη συμφωνία. 

«Το να βλέπω το γραφείο Τύπου του αδελφού μου να κάνει το ίδιο πράγμα που υποσχεθήκαμε ότι οι δυο μας δεν θα κάναμε ποτέ, ήταν αποκαρδιωτικό», ανέφερε. 

Ο William «ούρλιαξε» στον Harry για τα όσα φέρεται να συνέβησαν στο Sandringham

Λίγο αφότου ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα μέσα ενημέρωσης μπήκαν σε μια φρενίτιδα σχετικά με τις «συνομιλίες κρίσης» που αφορούσαν τη βασίλισσα, τον τότε πρίγκιπα Κάρολο, τον William και τον Harry.

Ονομάστηκε Σύνοδος Κορυφής του Sandringham και υποτίθεται ότι ήταν ένας γρήγορος τρόπος για τον Δούκα του Sussex να καταλήξει σε συμφωνία με την οικογένειά του σχετικά με το πώς θα αποχωρούσε με σεβασμό από τον ρόλο του χωρίς να προκαλέσει πανικό. 

Ντοκιμαντέρ Harry και Meghan: Εξοργισμένος ο πρίγκιπας William για την προβολή αποσπάσματος από την περιβόητη συνέντευξη της πριγκίπισσας Diana στο BBC Panorama

«Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει, και ο πατέρας μου να λέει πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια και η γιαγιά μου να κάθεται ήσυχα εκεί και να τα ακούει όλα», εξήγησε ο Harry.

Και πρόσθεσε: «Το πιο λυπηρό μέρος ήταν αυτό το χάσμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε μένα και τον αδερφό μου».

Max Mumby/Indigo/Getty ImagesΟ Harry κατηγορεί τον Τύπο για την αποβολή της Meghan

Τον Ιούλιο του 2020, η Meghan απέβαλε το δεύτερο παιδί της ενώ βρισκόταν σε διαδικασίες αγωγών εναντίον της Daily Mail. Η μήνυση αφορούσε μια ιδιωτική επιστολή της Meghan στον εν διαστάσει πατέρα της, η οποία δημοσιεύτηκε από τον γίγαντα των ταμπλόιντ.

«Πιστεύω ότι η σύζυγός μου υπέστη μια αποβολή εξαιτίας αυτού που έκανε η The Mail», εξήγησε ο πρίγκιπας Harry

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Harry & Meghan: Οι σημαντικότερες «βόμβες» που αποκαλύφθηκαν από το βασιλικό ζεύγος μέσα από τα 6 επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα