Celebrities που είχες ξεχάσει ότι είχαν παντρευτεί! (Photos)

15:10 27/8/2019 - Πηγή: iPop

Ξέρεις σχεδόν για όλους τους γάμους των celebrities που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια… αλλά κάθε φορά που ακούς για κάποιον διάσημο ότι παντρεύεται για δεύτερη φορά, μένεις με το στόμα ανοιχτό κι αναρωτιέσαι ποιος ήταν ο πρώτος του γάμος!

Για να σε σώσουμε από ατελείωτες ώρες αναζητήσεων στο Wikipedia για την προσωπική ζωή των αγαπημένων σου stars, φτιάξαμε μια λίστα με τους γάμους των celebrities που έχεις ξεχάσει!

Θυμόσουν

ότι Ryan Reynolds και Scarlett Johansson ήταν παντρεμένοι; Ή ότι ο Bradley Cooper ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με την Jennifer Esposito; Για δες παρακάτω ποιους άλλους γάμους των celebrities δεν θυμόσουν! Κάποιοι απ’ αυτούς χώρισαν νωρίς, ενώ κάποιοι άλλοι είναι ακόμα μαζί!

Bradley Cooper και Jennifer Esposito

GETTY IMAGES

Για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι δυο τους ήταν παντρεμένοι το 2006! Για την ακρίβεια, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2006 και χώρισαν μετά από… 4 μήνες! «Ήταν κάτι που απλώς έγινε», είχε δηλώσει ο Bradley το 2011 σχετικά μ’ αυτο τον γάμο.

Richard Gere και Cindy Crawford

GETTY IMAGES

Αυτό κι αν δεν το θυμόμασταν! Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης το 1991, αλλά το 1995 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Το 2014, η Cindy Crawford δήλωσε πως ένα κομμάτι του προβλήματος μ’ αυτή τη σχέση ήταν ότι «ήμασταν πολλά άλλα πράγματα, αλλά δεν ξέρω αν ήμασταν ποτέ φίλοι, επειδή ήμουν νέα κι ήταν ο Richard Gere!».

Ryan Reynolds και Scarlett Johansson

KEVIN MAZUR / GETTY IMAGES

Μια ακόμα πληροφορία που πολλοί δεν θυμούνται! Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2008 και ο γάμος του διήρκησε 3 χρόνια, μέχρι το 2011 όταν και χώρισαν. Ο Ryan Reynolds σήμερα είναι παντρεμένος με την Blake Lively, ενώ η Scarlett ετοιμάζεται ν’ ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Daniel Craig και Rachel Weisz

GETTY IMAGES

Η Rachel Weisz ήταν παντρεμένη με τον Darren Aronofsky μέχρι το 2010, όταν ανακοίνωσαν ότι έχουν χωρίσει εδώ κι αρκετούς μήνες, ενώ το 2011 παντρεύτηκε σ’ έναν «κρυφό γάμο» με τον Daniel Craig! Το ζευγάρι είναι μαζί μέχρι και σήμερα ενώ το 2018 γεννήθηκε η κόρη τους.

Tom Cruise και Mimi Rogers

Eugene Adebari/REX/Shutterstock

Αυτό το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια: Παντρεύτηκαν το 1987, αλλά χώρισαν το 1990. Η Rogers φημολογείται ότι εισήγαγε τον Cruise στην Σαηεντολογία. Θυμάσαι ότι μετά την Rogers ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Nicole Kidman κι υιοθέτησαν μαζί δύο παιδιά;

Javier Bardem και Penélope Cruz

View this post on Instagram

The glamorous OSCAR WINNERS at the EMMYS, gave the event some class and took it up a notch! For this year anyway!! The show was really bad! I don't know how they managed to sit through it! #javierbardem #penélopecruz #theassassinationofgianniversace #acsversace

A post shared by Javier Bardem – Penélope Cruz (@javierbardem.penelopecruz) on Sep 18, 2018 at 4:52am PDT

Η Penélope Cruz είχε τρία χρόνια δεσμό με τον Tom Cruise, αλλά χώρισαν το 2004 και το 2007 ξεκίνησε να βγαίνει με τον Javier Bardem. Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2010 και στις 22 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Στις 23 Ιουλίου 2013, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, πολύ ευτυχισμένο, και διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ!

Δες κι αυτό:

Διάσημοι που είναι φίλοι στην πραγματική ζωή και δεν το ξέραμε!

Το άρθρο Celebrities που είχες ξεχάσει ότι είχαν παντρευτεί! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα