Anna Sorokin: Αποφυλακίζεται η Γερμανίδα κληρονόμος που ξεγέλασε το Μανχάταν – Ο βασικός όρος που της έβαλαν

18:32 7/10/2022 - Πηγή: iPop

Η Anna Sorokin, περισσότερο γνωστή με το ψευδώνυμο «Anna Delvey», αποφυλακίζεται με εγγύηση 10.000 δολαρίων κι έναν πολύ βασικό όρο. Τι θα γίνει με την Γερμανίδα κληρονόμο η οποία προσπάθησε να διεισδύσει στην ελίτ της Νέας Υόρκης αποσπώντας χρήματα πλουσίων;

Η Anna Sorokin αποφασίστηκε να αποφυλακιστεί υπό όρους. Συγκεκριμένα, πρέπει να παραμείνει σε 24ωρο κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση και χωρίς πρόσβαση

στα social media, σύμφωνα με το Bloomberg.

Anna Sorokin – Αποφυλάκιση: Πώς θα συνεχίσει τη ζωή της;

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την απόφαση του δικαστηρίου σήμερα να απελευθερώσει την Anna Sorokin», δήλωσε ο Duncan Levin, δικηγόρος της Sorokin. «Ο δικαστής δικαίως αναγνώρισε ότι η Anna δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινότητα».

Ένα μήνα πριν από τη σύλληψή της από αξιωματικούς της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), η Sorokin αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους για καλή συμπεριφορά, αφού εξέτισε μόλις τρία χρόνια από την ποινή, η οποία προέβλεπε 4 έως 12 χρόνια. Να σου υπενθυμίσουμε ότι καταδικάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2019 για οκτώ κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της κλοπής υπηρεσιών και μίας μεγάλης ληστείας.

Από την Anna Delvey ως τον Απατεώνα του Tinder – Πώς οι μεγαλύτεροι απατεώνες της σύγχρονης εποχής μπορούν να σε εκμεταλλευτούν;

Η 31χρονη έγινε viral στο Netflix και διεθνές θέμα συζήτησης πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, μετά την κυκλοφορία του «Inventing Anna», μιας σειράς που απεικονίζει τη Sorokin να υποδύεται μια Γερμανίδα κληρονόμο στο Άνω Μανχάταν και να οργανώνει δολοπλοκίες και ληστείες.

Η Sorokin αν και ήταν αρνητική με την σειρά, χρησιμοποίησε τα χρήματα που έλαβε από το Netflix για τα δικαιώματα και κατάφερε να εξοφλήσει τα τραπεζικά της χρέη και τα πρόστιμα προς την πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Όσο για το τι θα κάνει στη συνέχεια η πρώην κατάδικος; Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να επιστρέψει στον κόσμο της τέχνης.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το Inventing Anna – Ποια είναι στην πραγματικότητα η ψεύτικη Γερμανίδα κληρονόμος που ξεγέλασε το Μανχάταν;

Ακόμη και πριν από την απελευθέρωσή της, «φιλοξενήθηκε» σε ένα pop-up art show στο Public Hotel στο Μανχάταν, στο οποίο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους μέσω βιντεοκλήσης από το κέντρο κράτησης της κομητείας ICE Orange.

Η γκαλερί, την οποία ονόμασε «Allegedly», αποτελούνταν από σχέδια που είχε χαράξει στο ICE, με τιμές που ξεκινούσαν από 10.000 $ το τεμάχιο. Τώρα, η Sorokin προσπαθεί να δημιουργήσει NFT και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια συλλογή που ονομάζεται «Reinventing Anna».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Anna Sorokin: Αποφυλακίζεται η Γερμανίδα κληρονόμος που ξεγέλασε το Μανχάταν – Ο βασικός όρος που της έβαλαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Anna Sorokin, Αποφυλακίζεται, Γερμανίδα, Μανχάταν –,Anna Sorokin, apofylakizetai, germanida, manchatan –