Γίναμε 11 και το γιορτάζουμε!

17:28 7/10/2022 - Πηγή: iPop

Το iPop.gr έγινε 11 ετών!
11 χρόνια γεμάτα δημιουργικότητα, έμπνευση, αλλαγές, επικοινωνία, αγάπη και άπειρες ώρες σκέψης και γραφής με στόχο να προσφέρουμε σ΄ όλους εσάς περιεχόμενο ουσιαστικό, βοηθητικό, πρωτότυπο.

Μέσα σ’ όλα αυτά τα χρόνια, το iPop μας εξελίχθηκε, μεγάλωσε, άλλαξε και ξανάλλαξε, μέχρι ν’ αποκτήσει τη σημερινή του μορφή.

Το iPop είστε όλοι εσείς που το στηρίζετε και το διαβάζετε καθημερινά, που επικοινωνείτε

μαζί μας λέγοντάς μας τις προτάσεις σας, τις σκέψεις σας, τους προβληματισμούς σας αλλά και καμιά φορά τις διορθώσεις σας! Το iPop φτιάχτηκε για εσάς και είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι για την αγάπη και τη στήριξη που μας δείχνετε!

Το iPop είναι η Πόπη, αλλά κι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται εντός και εκτός γραφείου, δημιουργώντας το περιεχόμενο που διαβάζετε. Ο καθένας απ’ αυτούς βάζει το λιθαράκι του στην καθημερινή προσπάθεια που κάνουμε σαν ομάδα να σας εμπνεύσουμε, να σας ενημερώσουμε, να σας δώσουμε το κίνητρο να κυνηγάτε τα όνειρά σας, να ομορφύνουμε τη μέρα σας, να σας ταξιδέψουμε και να αφηγηθούμε συναισθήματα μέσα από λέξεις. Το πιο δυνατό μας όπλο είναι η ομάδα μας, παλιοί και νέοι, που το έχουν αγαπήσει και έρχονται το πρωί στο γραφείο με όρεξη και ένα χαμόγελο στα χείλη. Αυτή είναι η κρυφή δύναμή μας και τους ευχαριστούμε έναν προς έναν γι’ αυτό!

Χρόνια μας πολλά, λοιπόν, με την ευχή και την ελπίδα να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να μεγαλώνουμε μαζί σας!

Το άρθρο Γίναμε 11 και το γιορτάζουμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα