Ποια ήταν η Pebbles, το γηραιότερο σκυλάκι του κόσμου;

18:08 7/10/2022 - Πηγή: iPop

Η Pebbles, ένα σκυλί ράτσας toy fox terrier από την Νότια Καρολίνα, είχε μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες, αφού ήταν ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου. Με ανακοίνωση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι κηδεμόνες της Pebbles, γνωστοποίησαν ότι το αγαπημένο τους κατοικίδιο έφυγε από την ζωή σε ηλικία 22 ετών από φυσικά αίτια.

Η είδηση για τον χαμό της Pebbles

Γνωστό έγινε, ότι την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου πέθανε, η Pebbles.

Οι ιδιοκτήτες του κατοικίδιου, με ανάρτησή τους στο Instagram ενημέρωσαν ότι ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου έφυγε από φυσικά αίτια στην ηλικία των 22 χρονών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Pebbles πέθανε 5 μήνες πριν από τα 23α γενέθλιά της.

Γιατί ένας ηλικιωμένος σκύλος είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί;

“Ήταν μοναδική συντροφιά και ήταν τιμή μας που είχαμε την τύχη και την ευλογία να την έχουμε ως κατοικίδιο και μέλος της οικογένειας”, ανέφεραν ο Μπόμπι και Τζούλι Γκρέγκορι, οι κηδεμόνες της Pebbles. “Δεν υπήρξε ποτέ άνθρωπος που γνώρισε την Pebbles και δεν την αγάπησε. Θα μας λείψει βαθιά”.

View this post on Instagram

A post shared by REMEMBERING PEBBLES (@pebbles_since_2000)

Η είσοδος στα ρεκόρ Γκίνες

Ο Pebbles στέφθηκε ως ο γηραιότερος σκύλος του κόσμου από τα ρεκόρ Γκίνες τον Μάιο, αφού οι ιδιοκτήτες Μπόμπι και Τζούλι Γκρέγκορι συνειδητοποίησαν ότι το κατοικίδιό τους ήταν μεγαλύτερο από τον προηγούμενο επίσημο γηραιότερο σκύλο, ένα τσιουάουα 21 χρονών, με το όνομα TobyKeith.

Ο Μπόμπι καθόταν στον καναπέ και οι φίλοι και η οικογένειά τους άρχισαν να στέλνουν μηνύματα και να τηλεφωνούν για μια ιστορία που είδαν για έναν 21χρονο σκύλο που πέτυχε το ρεκόρ, ανέφερε τότε η Τζούλι Γκρέγκορι στα ρεκόρ Γκίνες. Όταν είδε η Τζούλι στις ειδήσεις την ιστορία του τσιουάουα, έκανε αμέσως την αίτηση για το ρεκόρ.

View this post on Instagram

A post shared by REMEMBERING PEBBLES (@pebbles_since_2000)

Οι πληροφορίες για την ζωή της

Η Pebbles γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 2000 και υιοθετήθηκε από την οικογένεια Γκρέγκορι την ίδια χρονιά. Το ζευγάρι έψαχνε για ένα μεγαλόσωμο σκυλί, αλλά, όπως είπε η Τζούλι Γκρέγκορι, πηδούσε και γάβγιζε τόσο πολύ στον Μπόμπι που δεν είχε άλλη επιλογή από το να την πάρει και να την σηκώσει. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή.

View this post on Instagram

A post shared by REMEMBERING PEBBLES (@pebbles_since_2000)

Ακόμα, η Pebbles απολάμβανε να ακούει κάντρι μουσική, προτιμώντας τους Conway Twitty και Dwight Yoakam. Επίσης, ήθελε να δοκιμάζει συνεχώς νέα φαγητά και να την περιποιούνται, δήλωσε η οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Pebbles δεν ήταν μόνη στη ζωή, καθώς με τον έρωτά της, τον Rocky, είχαν αποκτήσει 32 κουτάβια. Ωστόσο, το 2016 ο Rocky έφυγε από τη ζωή. Τέλος, για τα τελευταία της γενέθλια, η οικογένεια έκανε δώρο στην Pebbles ένα αφρόλουτρο και ένα πιάτο με παϊδάκια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια ήταν η Pebbles, το γηραιότερο σκυλάκι του κόσμου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα