«Ο Άλλος Άνθρωπος» ζητά την βοήθειά σου! Πώς μπορείς να συνεισφέρεις;

13:46 7/10/2022 - Πηγή: iPop

«Ο Άλλος Άνθρωπος» ζητά την βοήθειά μας για να συνεχίσει το σπουδαίο του έργο! Πώς μπορούμε να προσφέρουμε και ποιες είναι οι ανάγκες του; Ας γνωρίσουμε μαζί την οργάνωση που δε σταματά να δίνει χαρά και ελπίδα!

«Ο Άλλο Άνθρωπος» κάνει έκκληση για οικονομική συνδρομή και ζητά βοήθεια με σκοπό να συνεχίσει να λειτουργεί η κοινωνική του κουζίνα!

«Πώς να στηρίξω τον “Άλλον Άνθρωπο”;»

Στην ανάρτησή του στο Facebook, μπορείς να δεις κι εσύ την αναλυτική λίστα στην οποία αναγράφονται τα έξοδα της συλλογικότητας

που στα 11 χρόνια λειτουργίας έχει καλύψει τις ανάγκες φαγητού σε πλήθος περιστάσεων και καταστροφών.

Επιπλέον, στην συγκεκριμένη δημοσίευση μπορείς να βρεις και όλα όσα χρειάζονται για να συνεχίσει αυτή τη στιγμή το έργο του.

Ας προσφέρουμε κι εμείς, λοιπόν, με όποιον τρόπο μπορούμε και ας σταθούμε δίπλα τους!

10 Οργανώσεις και Οργανισμοί στην Ελλάδα που θαυμάζουμε για το έργο τους, σε δύσκολες και εύκολες περιόδους

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Ποιο είναι το έργο του;

«Ο Άλλος Άνθρωπος» είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011.

Μέσω της «κοινωνικής κουζίνας» η ομάδα «Ο άλλος άνθρωπος» μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων. Η δράση έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και έχει στηριχτεί από παρόμοιες ομάδες του εξωτερικού.

Μαγειρεύοντας για τους πρόσφυγες

Για το σημαντικό του έργο είχε μιλήσει και ο Δημήτρης στο iPop, ο οποίος ασχολείται με την Κοινωνική Κουζίνα στη Λέσβο και μαθαίνει την αξία της προσφοράς. Συγκεκριμένα είχε μοιραστεί:

«Έχουμε φθάσει και 2.500 μερίδες την ημέρα. Συνήθως όμως από 800 μέχρι 1.000-1.200 την ημέρα. Μαγειρεύουμε κάθε μέρα, εκτός από τις Κυριακές που πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους.

Ένα βράδυ που μοιράζαμε φαγητό είχε έρθει ένας κύριος και μας ζήτησε με ντροπή μια δεύτερη μερίδα φαγητό. Κι όταν του είπαμε πάρε να φας και δεύτερη μερίδα κι αν θέλεις έλα να πάρεις και τρίτη, είπε ότι θα προσεύχεται όλο το βράδυ γι’ αυτό που κάνουμε»

Σήμερα η «Κοινωνική Κουζίνα- Ο Άλλος Άνθρωπος» συνεχίζει να μαγειρεύει για όλο τον κόσμο, έχοντας μεγαλώσει την ομάδα της και τώρα, χρειάζεται την βοήθειά σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ο Άλλος Άνθρωπος» ζητά την βοήθειά σου! Πώς μπορείς να συνεισφέρεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο Άλλος Άνθρωπος, Πώς,o allos anthropos, pos