Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στην καλύτερη φάση της ζωής τους (Photos)

15:58 11/8/2020 - Πηγή: iPop

Φαίνεται πως περνούν υπέροχα Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στις διακοπές τους φέτος το Καλοκαίρι κι ένας πολύς καλός λόγος φυσικά είναι το νέο μέλος της οικογένειάς τους. 

Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος υποδέχθηκαν τον γιο τους περί τα τέλη Ιουλίου κι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και φυσικά κάτι τέτοιο δεν κρύβεται. Και γιατί να κρυφτεί; Το ζευγάρι τόσους μήνες περίμενε με ανυπομονησία το μωράκι, αλλά και με

προσοχή, αφού λόγω του κορονοϊού είχαν έναν λόγο παραπάνω να μείνουν μακριά από τον πολύ κόσμο και τον συνωστισμό.

Τώρα πια, όμως, Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στις διακοπές τους έχουν τον υγιέστατο γιο τους αγκαλιά και περνούν υπέροχα. Και οι δυο τους έχουν ανεβάσει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Λευκάδα με την Anita Brand να κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι τους.

Πώς περνούν Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στις διακοπές τους;

Η ίδια ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Τι να πω για αυτό το καλοκαίρι; Ότι έχουμε αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μας; Το ότι είμαστε στις πρώτες μας διακοπές και οι τρεις μαζί; Το ότι είμαστε στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο;».

View this post on Instagram

Τι να πω για αυτό το καλοκαίρι? Ότι έχουμε αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μας? Το ότι είμαστε στις πρώτες μας διακοπές και οι τρεις μαζί? Το ότι είμαστε στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο?

Keywords
Τυχαία Θέματα