Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2020)

10:44 11/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/8/2020), η συναισθηματική ασφάλεια, είναι το νούμερο

ένα ζητούμενο για σας, τις ημέρες αυτές. Για να την αισθανθείτε, μπορεί να σας δοθεί, μόνο από τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, της οικογενείας σας κυρίως αλλά και από κάποιους φίλους, που έχουν αποδείξει με τη στάση τους, ότι ήταν είναι και θα είναι πάντοτε δίπλα σας να σας συμπαρασταθούν, όπου και όταν τους χρειάζεστε. Μιλήστε τους και βγάλτε από μέσα σας, αγωνίες και άγχη, που προέρχονται από τον αγώνα που κάνετε σε επίπεδο καθημερινότητας, σε μια εποχή με πολλές ασάφειες και ανασφάλειες σαν τη σημερινή. Θα νιώσετε σαφώς καλύτερα.

Ταύρος

Αν ταξιδέψετε τις ημέρες αυτές στα πάτρια εδάφη, πιθανόν να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε πάρα πολύ καιρό να δείτε και να μάθετε νέα τους. Η γλυκιά αίσθηση της νοσταλγίας θα ξυπνήσει μέσα σας, κάποια όνειρα που μοιραστήκατε κάποτε μαζί του και μια ιδέα, που οραματιστήκατε με έναν συγγενή σας κάποτε, ίσως τώρα να υπάρχουν οι προϋποθέσεις να υλοποιηθεί. Κάποιοι μάλιστα από εσάς την εποχή αυτή, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε και μία αποκέντρωση από την πόλη που ζείτε, σε μια πιο μαζεμένη μικρή κοινωνία, με φυσιολογικούς ρυθμούς και όχι του εξαντλητικούς της πόλης.

Δίδυμοι

Ίσως να σας ακούγεται εντελώς άκυρη η σκέψη να προσπαθήσετε να κάνετε ένα πρόγραμμα, έστω και μιας μικρής αποταμίευσης χρημάτων. Όμως αν τα καταφέρετε με τις λιγοστά περιθώρια που έχετε, λίγο αργότερα τη σκέψη αυτή θα την δείτε να αποδίδει, όταν τα οικονομικά περιθώρια που έχετε στο να αναζητήσετε κάποια άλλα πράγματα, όπως μια καλύτερη δουλειά, ή την αγορά ενός απαραίτητου εξοπλισμού για το σπίτι ή τον εργασιακό χώρο. Τότε, θα σας φανούν χρήσιμα, λες και τα χρήματα αυτά, σας τα είχαν κάνει δώρο. Προ νοείστε λοιπόν, γιατί λίγο αργότερα θα τα χρειαστείτε.

Καρκίνος

Μία κοινή φράση λέει, ότι την έχετε ιδρώσει τη φανέλα, εννοώντας ότι έχετε προσπαθήσει αρκετά, για όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ναι, όμως λόγω της κούρασης ψυχικής και σωματικής που απαιτούσαν οι προσπάθειές σας, υπάρχει και η σωματική, με αποτέλεσμα εκτός της οργανικής κάμψης που μπορεί να νιώθετε μερικές φορές βάλλεστε και συναισθηματικά. Αυτό βγαίνει στη συμπεριφορά σας. Προσέξτε λοιπόν το πως εκφράζεστε στο περιβάλλον που κινείστε σήμερα, το τι λέτε και την ένταση που θα έχει η εκφορά του λόγου σας. Αυτό γιατί μπορεί να σας στοιχίσει.

Λέων

Ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές της εβδομάδας και σας έχουν δώσει αιτίες να χάνετε την υπομονή σας με μερικούς ανθρώπους που σχετίζεστε καθημερινά, είτε συνεργάτες σας, είτε άνθρωποι δικοί σας, που δεν εννοούν να καταλάβουν τον αγώνα που δίνετε γενικότερα για να τα καταφέρετε. Να θυμάστε όμως ότι κάθε φορά που νιώθετε έτσι, είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από αυτές τις αιτίες, παρά να αντιδράσετε λεκτικά, για κάτι που μπορεί όχι μόνο να μη βρείτε το δίκιο σας αλλά και να επιφέρει ρίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μη χαλιέστε λοιπόν συναισθηματικά. Ηρεμήστε.

Παρθένος

Αρκετές ημέρες τώρα, η διαίσθησή σας είναι τονισμένη, αφού γι αυτό φροντίζουν τα κριτήρια της λογικής και της ψυχικής σας αφύπνισης που διαθέτετε και είναι τονισμένα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και σε ποιους τα λέτε και εμπιστεύεστε. Δεν αποκλείεται ακόμα και για ανταγωνιστικούς λόγους, να μεταφερθούν παραποιημένα σε ανθρώπους που δεν πρέπει πράγμα που θα έχει ως συνέπεια να δημιουργηθεί ανάμεσά σας ένα κλίμα ρήξεων από το πουθενά. Μη συμμετέχετε ούτε και σχολιάζοντας σε παρασκήνια που έχουν δημιουργηθεί σε σημαντικούς τομείς για τη ζωή σας.

Ζυγός

Οι ημέρες αυτές, μπορεί να σας μελαγχολήσουν ή να σας απογοητεύσουν από τις συμπεριφορές μερικών ανθρώπων που σχετίζεστε καθημερινά απέναντί σας. Λες, και για ότι συμβαίνει στη ζωή τους, θα φταίτε εσείς, θα έχουν την τάση να σας χρεώνουν και λάθη, που ουδέποτε είχατε συμμετοχή στην ευθύνη τους. Αυτό που πληρώνετε αγαπητοί φίλοι, είναι η υποχωρητικότητά σας σε στιγμές έντασης, αφού δεν τις αντέχετε από τη φύση σας και το να μην εκφέρετε την άποψή σας, όπου και όταν χρειαστεί, γιατί μπορεί να μην αρέσει, ή δε θέλετε να διαταραχτούν οι υπάρχουσες ισορροπίες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/8/2020), από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μαλακώνουν τα συναισθήματά σας, γιατί το τελευταίο διάστημα, η ψυχολογία σας συχνά ένιωθε μία εσωτερική ένταση που την βγάζατε και στο περιβάλλον. Τώρα με χαμηλότερους ρυθμούς και πιο γλυκιά διάθεση, θα προσεγγίζετε τους άλλους χωρίς να αντιδράτε σε κάθε τι που θα λέγεται με αντιρρήσεις, ή διαφωνίες. Με την αναθεωρημένη στάση σας, θα φέρετε ξανά κοντά σας ανθρώπους που τον προηγούμενο καιρό οι σχέσεις σας ήτανε τεταμένες, θα ρίξετε γέφυρες και θα διαπραγματευτείτε τη θέση σας, εκεί που λόγω παρεξηγήσεων  βρίσκατε πόρτες κλειστές.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι ότι αρκετά έχετε στερηθεί σε συναισθηματικό ή και υλικό επίπεδο, κάτι που σας έκανε για αρκετό καιρό να αισθάνεστε καταπιεσμένοι. Τις ημέρες αυτές, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να αγοράσετε και να κάνετε δώρα στον εαυτό σας και να ταξιδέψετε, έστω και λίγο, προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Όμως κρατήστε σε όλα αυτά ένα μέτρο, όσο και αν σας δίνονται τώρα οι δυνατότητες.  Μην ξοδεύετε παραπάνω από όσο σας το επιτρέπουν τα εισοδήματά σας. Προσέξτε τη διατροφή σας.

Αιγόκερως

Θέματα εγείρονται από το ευρύτερα οικογενειακό σας περιβάλλον, που μπορεί να αφορούν κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα, που δεν έχουν επιλυθεί και ίσως να έχετε διαφορές με τους συγγενείς σας. Η άλλη όμως πλευρά του νομίσματος έχει και συναντήσεις με σημαντικούς ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό και να πάρετε νέα τους, πράγμα που θα σας χαροποιήσει και θα δημιουργηθούν μαζί τους γέφυρες επανασύνδεσης της φιλίας ή όποιας άλλης σχέσης είχατε μαζί τους.  Ας είστε σήμερα προσεκτικοί στον τρόπο που αντιδράτε όταν ακούσετε κάτι που δεν σας αρέσει.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/8/2020), Μοιάζει σαν να είναι αδυναμία σας, να αντιδράτε με τρόπο εκκεντρικό, ή να απαντάτε αντίστοιχα μερικές φορές σε όποιον σας προκαλεί. Όταν όμως το νιώσετε αυτό σαν ανάγκη έκφρασης, καλό είναι να θυμάστε, ότι πολλές από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, έχουν διαταραχτεί το τελευταίο διάστημα. Δεν είναι ανάγκη λοιπόν, να ρίχνετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, ιδίως τις στιγμές, που έχουν οξυνθεί τα πνεύματα γύρω σας και όλοι το πάνε για καυγά. Σήμερα και αύριο οι ημέρες είναι δύσκολες κι έντονος ο κίνδυνος να γίνουν τα λεγόμενά σας, άκρως παρεξηγήσιμα παίρνοντας ανάλογες διαστάσεις.

Ιχθείς

Μικρές ή μεγαλύτερες αιτίες χαρά, μπορεί να πάρετε τις ημέρες αυτές, ενώ δεν είναι απαραίτητο να σας συμβεί κάτι ιδιαίτερο για να σας τονώσει με αισιόδοξα συναισθήματα. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και ίσως πολλοί να είναι εκείνοι που θα αναρωτηθούν το τι σας συμβαίνει, η αιτία όμως είναι, ότι κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες σας, τώρα θα δείτε ότι θα αρχίσουν να δρομολογούνται. Μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, θα σας ανανεώσουν αλλάζοντας παραστάσεις. Κάντε παρέα μονάχα με θετικούς ανθρώπους και αποφύγετε τους μίζερους και απαισιόδοξους, που δεν σας ταιριάζουν καθόλου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα