Γιατί οι διακοπές σας δείχνουν πόσο και εάν ταιριάζετε

20:32 10/8/2020 - Πηγή: iPop

Τα περισσότερα ζευγάρια που θα γνωρίσεις θα ταιριάζουν σε πολλά πράγματα… αλλά όχι φυσικά σε όλα. Το να ταιριάζεις σε όλα με τον σύντροφό σου είναι σχεδόν αδύνατο και, μεταξύ μας, δεν έχει και πολύ ενδιαφέρον. Οι μικρές διαφορές σας πολλές φορές είναι εκείνες που προσθέτουν λίγο περισσότερο πάθος στη σχέση σας, αφού αν συμφωνείς σε όλα με τον άλλον, δεν θα υπάρξει καν μια υγιής σύγκρουση ν’ ανάψουν τα αίματα! Οι διαφορές βέβαια πρέπει να υπάρχουν με μέτρο κι όχι σε κομμάτια που είναι κρίσιμης σημασίας. Ένα απ’ αυτά τα κρίσιμης σημασίας κομμάτια είναι και οι διακοπές: Ταιριάζεις με τον σύντροφό

σου στις διακοπές ή ο ένας θέλει ελεύθερο κάμπινγκ κι ο άλλος 5άστερη σουίτα; 

Και τελικά, πόση σημασία έχει το να ταιριάζεις με τον σύντροφό σου στις διακοπές; Εμείς πιστεύουμε πολλή! Και έχουμε και επιχειρήματα. Εάν, φυσικά, έχεις άλλη άποψη ή δική σου εμπειρία, θα χαρούμε πολύ να την ακούσουμε!

Γιατί έχει σημασία το να ταιριάζεις με τον σύντροφό σου στις διακοπές;Γιατί κάποιος δεν θα περνάει καλά

Οι διακοπές σας, είτε είναι οι καλοκαιρινές είτε ένα χειμερινό ταξίδι, είναι η ευκαιρία που έχετε και οι δύο να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας τον άλλον χωρίς υποχρεώσεις. Εάν εσύ χαλαρώνεις στη σκηνή σου και ο καλός σου στη villa με το τζακούζι, κάποιος απ’ τους δύο θα αναγκαστεί να υποχωρήσει. Και αυτός που θα υποχωρήσει είναι εκείνος, ο οποίος δεν θα περάσει το ίδιο καλά.

Mircea/Pexels

Για να μην μας πεις απόλυτους: Φυσικά και το κάθε άτομο έχει το δικό του γούστο και σε μια σχέση θα γνωρίσεις τα γούστα του άλλου και μπορεί να τα αγαπήσεις και να γίνουν και δικά σου γούστα, αλλά όταν μιλάμε για μια εκ βαθέων διαφορετική αντίληψη των διακοπών, τότε είναι κομματάκι πρόβλημα…

Γιατί οι διακοπές είναι τρόπος ζωής

Καλώς ή κακώς ο άνθρωπος που είσαι στις διακοπές είναι ο άνθρωπος που είσαι στην πραγματικότητα. Τι εννοούμε; Ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες στην καθημερινότητά σου να προτιμάς μέρη χωρίς πολυκοσμία και να προτιμάς να αράζεις σπίτι με καλή παρέα και κρασί, αλλά στις διακοπές σου να μην αφήσεις κανένα μπαράκι του νησιού χωρίς παράπονο!

Επομένως, εάν εσύ και ο σύντροφός σου θέλετε τελείως διαφορετικά πράγματα στις διακοπές σας, πιθανότατα θέλετε και διαφορετικά πράγματα στην καθημερινότητά σας. Αλλά αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία ζευγαριών, πιστεύουμε θα το έχεις καταλάβει πριν τις διακοπές.

Unsplash/Cody BlackΓιατί θα καταλήξετε να μην πηγαίνετε μόνοι σας ή γενικά μαζί διακοπές

Έχουμε δει πολλά ζευγάρια που δεν ταιριάζουν στις διακοπές τους να καταλήγουν μετά από μερικά χρόνια σχέσης να μην θέλουν να πηγαίνουν οι 2 τους διακοπές γιατί απλά δεν το “βρίσκουν” ή ακόμα χειρότερα να προτιμάνε να περνούν τελείως ξεχωριστά τις διακοπές του, ο καθένας με την παρέα του.

Είσαι σίγουρη ότι αυτό που σου περιγράφουμε είναι κάτι που θα ήθελες να ζήσεις στο μέλλον;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε και αυτό:

Πώς να αποφύγεις τον τσακωμό όταν επιλέγεις προορισμό για διακοπές

Photo: Pixabay

Το άρθρο Γιατί οι διακοπές σας δείχνουν πόσο και εάν ταιριάζετε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα