7+1 γελοία – ενοχλητικά πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε να ανεχόμαστε στην παραλία

13:34 2/9/2022 - Πηγή: iPop

Διακοπές, χαλάρωση, ηρεμία. Ατελείωτες ώρες στην παραλία με το ταίρι σου, ξαπλωμένοι, χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Τι μπορεί να πάει τόσο λάθος; Πίστεψέ πολλά! Οι αγαπημένοι μας συνάνθρωποι δεν είναι πάντα ήρεμοι κι ευγενικοί, αντιθέτως θα κάνουν τα πάντα για να διαταράξουν την ψυχική σου ηρεμία. Παρακάτω θα διαβάσεις τα πιο γελοία πράγματα που μπορεί να σου τύχουν ενώ αράζεις στην παραλία.

Το σημαντικό παιδιά είναι να θυμόμαστε ότι πουθενά δεν είμαστε μόνοι μας και ότι η συμπεριφορά μας επηρεάζει και

τους υπόλοιπους.

Για να είναι όλα καλύτερα και να γίνουν ακόμα πιο ευχάριστες οι μέρες μας στην θάλασσα, να μαυρίσουμε και να χαλαρώσουμε χωρίς ζάναξ, δες την λίστα που συγκεντρώσαμε με τα πιο ενοχλητικά πράγματα και φρόντισε την επόμενη φορά να μην γίνεις ένας από αυτούς, τους ενοχλητικους!

Αν πάλι δεν ανήκεις σε καμία από αυτές τις κατηγορίες, απλά θα σου ευχηθώ…μη σου τύχει!

Ενοχλητικά πράγματα στην παραλία: Πώς να γίνεις έξαλλος διαβάζοντας ένα άρθροΌταν κάποιος έρχεται και στήνει ομπρέλα ακριβώς μπροστά σου

Γιατί αν δεν πας να στήσεις, κυριολεκτικά, 3 βήματα μακριά από τα υπάρχοντά μου, πού θα στήσεις; Πες μου εσύ κύριέ μου…

Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί πρέπει να βλέπω την ομπρέλα σου αντί για την θάλασσα; Μήπως ήρθαμε παρέα και δεν το θυμάμαι;

Ας μη σχολιάσω την άμμο. Αυτή η ενοχλητική άμμος που έρχεται κατά πάνω μου όταν μερικοί, με το που μαζεύουν τα μπογαλάκια τους για να φύγουν από την παραλία, τινάζουν την πετσέτα τους σαν να μην υπάρχει αύριο!

Εκνευρίστηκα και μόνο στην σκέψη…

Κάπνισμα χωρίς έλεγχο

Αν έχεις σκοπό να κάτσεις πολύ κοντά σε ανθρώπους και καπνίζεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Αυτό περιλαμβάνει και πού καπνίζεις, αλλά και το τι κάνεις μόλις τελειώσεις. Δε θα φυτρώσει τσιγαριά.

Δε θα γίνουμε όλοι παθητικοί καπνιστές επειδή το θες εσύ…

Να υπενθυμίσουμε κιόλας ότι η παραλία δεν είναι σκουπιδότοπος, οπότε όλοι όσοι νομίζουν ότι μπορούν να αφήνουν τα σκουπίδια τους ελεύθερα, ας το σκεφτούν ξανά.

Τα διασημότερα Μέσα του κόσμου αποθεώνουν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών – Αυτά είναι τα «διαμάντια» της χώρας μας που πρέπει να ανακαλύψεις κι εσύ!

Ρακέτες…

Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο…

Δεν υπάρχει κάτι που να με εκνευρίζει περισσότερο από τον θόρυβο της ρακέτας ακριβώς μέσα στα αυτιά μου. Πήγαινε πιο εκεί και στο λέω πολύ ευγενικά!

Πέρα από τις ρακέτες, όμως, καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν την εξόρμηση στην παραλία ως την κατάλληλη ευκαιρία να αθληθούν. Το σέβομαι, απλά κι εσύ να σεβαστείς πως στις πετσέτες υπάρχουν πάνω άνθρωποι και δεν χρειάζεται να τους έρχεται η μπάλα ή το φρίσμπι στο κεφάλι.

Τα παιδιά είναι πολύ ωραία όταν δεν είναι δικά σου…ή δίπλα σου

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το να βλέπεις μικρά παιδάκια να απολαμβάνουν την παραλία. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από τον θόρυβό τους. Σε παρακαλώ μην τσιρίζεις…

Οι ενοχλητικοί γονείς

Πέρα από τα ενοχλητικά παιδάκια, υπάρχουν και οι ενοχλητικοί γονείς που τσιρίζουν για να μαζέψουν τα παιδιά τους και καταλήγουν να είναι πιο ενοχλητικοί από αυτά. ΓΙΑΝΝΑΑΑΑΑΚΗ, ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!

Οι ιπτάμενες ομπρέλες

Νομίζω πως όλοι έχουμε πάει να χάσουμε την ζωή μας από μία ιπτάμενη ομπρέλα. Σε παρακαλώ πολύ, όταν φυσάει απλά κλείσε την! Είμαι πολύ νέα για να αφήσω την τελευταία μου πνοή.

Pexels

Αντίπαρος: Το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων που θα σε ταξιδέψει στα 80s μέσα σε ένα βράδυ!

Ο λουκουματζής

Σε αγαπώ το ξέρεις, ειδικά τους λουκουμάδες σου, αλλά όταν με ξυπνάς φωνάζοντας ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ, ενώ μόλις τον έχω αρπάξει στην ξαπλώστρα μου, τρομάζω ρε παιδί μου.

Το ηχειάκι με την τραπ

Μπορώ να γίνω έξαλλη, πραγματικά! Να σου υπενθυμίσω για άλλη μία φορά ότι δεν είσαι μόνος σου στην παραλία, οπότε σε παρακαλώ μη βάζεις Snik και Light μέσα στα αυτιά μου, γιατί θα παιχτεί beef. Τουλάχιστον, αν θες να ακούσεις μουσική, βάλε λίγο Σωκράτη ρε πουλάκι μου, να γουστάρουμε.


Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 7+1 γελοία – ενοχλητικά πράγματα που πρέπει να σταματήσουμε να ανεχόμαστε στην παραλία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
7+1,