6 εκνευριστικά πράγματα που ακούει μια γυναίκα που κάνει βάρη

14:30 3/11/2014 - Πηγή: iPop

Για κάποιο λόγο υπάρχει η κλισέ αντίληψη ότι τα βάρη είναι αντρικό σπορ και οι γυναίκες πρέπει να περιοριστούν σε γιόγκα, πιλάτες και αερόμπικ. Όμως μια γυναίκα που κάνει βάρη δεν είναι κανένα σπάνιο, εξωπραγματικό φαινόμενο. Οι μυς της σίγουρα θα προκαλέσουν σχόλια. Δες τα πιο συχνά και πώς να τα διαχειριστείς.

Όταν σταματήσεις τα βάρη, οι μυς

θα μετατραπούν σε λίπος.

Ενώ αν δεν γυμνάζεσαι καθόλου, τι πιστεύεις ότι θα συμβεί στο σώμα σου. Το βασικό με τη γυμναστική είναι ότι χτίζεις σώμα ώστε όταν μεγαλώσεις να έχεις θέσει τις σωστές βάσεις για να έχεις καλή ποιότητα ζωής. Γερά κόκαλα, δυνατά μέλη, καλό δέρμα.

Γιατί δεν κάνεις καλύτερα αερόμπικ;

Μπορείς να δοκιμάσεις ένα συνδυασμό διαφορετικών μορφών εκγύμνασης, αλλά τα βάρη είναι αυτά που θα σου δώσουν μυϊκή δύναμη ή πολλές φορές και την αντοχή για να αντεπεξέλθεις σε άλλα αθλήματα.

Σίγουρα έχεις τη δύναμη να σηκώσεις βάρη;

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι τα βάρη σε βοηθούν να αποκτήσεις έξτρα δύναμη. Ποτέ δεν θα έχεις την ίδια δύναμη με έναν άντρα στα κιλά και το ύψος σου που σηκώνει βάρη, αλλά σύντομα θα νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τα κιλά που σηκώνεις.

Δεν τρομάζεις τους άνδρες;

Όποιος «τρομάζει» σημαίνει ότι δεν κάνει για σένα. Το αθλητικό σου στυλ και το γυμνασμένο σου σώμα κανονικά πρέπει να προσελκύει τους άνδρες και μην προσπαθήσει κανείς να σε πείσει για το αντίθετο.

Θα αρχίσεις να μοιάζεις ανδροπρεπής αν συνεχίσεις.

Τι σημαίνει ότι ένα κορίτσι θα αρχίσει να μοιάζει με άνδρα; Αν το συνεχίσεις με μέτρο, αυτό που θα συμβεί είναι να γίνεις πιο δυνατή και με την κατάλληλη διατροφή και τρόπο ζωής θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Ποτέ δεν θα είσαι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας ούτως ή άλλως.

Κατ΄αρχάς ποιος είπε ότι γυμνάζεσαι για να συναγωνιστείς ή να ξεπεράσεις κάποιον άντρα; Κατά δεύτερον, καθένας έχει διαφορετικό σώμα και αντοχές. Το ζητούμενο δεν είναι να συγκρίνεσαι με άντρες, αλλά να προκαλείς τον εαυτό σου ώστε να βελτιώνεται κάθε μέρα.

The post 6 εκνευριστικά πράγματα που ακούει μια γυναίκα που κάνει βάρη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα