Η makeup artist του ipop σου δείχνει πως να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν!

13:32 3/11/2014 - Πηγή: iPop

Το κόκκινο κραγιόν είναι θηλυκό, κομψό, κλασσικό και θεωρώ ότι, ναι, πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν όμως κάποια tips για το κάνετε σωστά.

Πρώτο και βασικότερο η ενυδάτωση. Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας απλώστε ένα lip balm στα χείλη σας ώστε μέχρι να φτάσετε στο κραγιόν να έχει απορροφηθεί. Αν δεν έχει απορροφηθεί ταμπονάρετε μ” ένα χαρτομάντηλο.Αν σκοπεύετε να το φορέσετε κατά τη διάρκεια της μέρας καλό είναι να προτιμήσετε μια πιο απαλή εκδοχή του και ίσως λίγο πιο διάφανο. Το βράδυ όμως μπορείτε να τολμήσετε μια πιο έντονη
απόχρωση. Θα πρότεινα σε ματ υφή γιατί έχει περισσότερη απόδοση χρωματικά και μεγαλύτερη διάρκεια!Αν έχετε λεπτά χείλη αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις. Προτιμήστε πιο φωτεινέςΑν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ροδαλή επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν σε πιο ψυχρό τόνο. Αυτά που πορτοκαλίζουν θα δείξουν ξένα πάνω σας.Κρατήστε το μακιγιάζ των ματιών όσο πιο απαλό γίνεται. Μια μπεζ σκιά και μάσκαρα είναι αρκετά.Αν έχετε μόνο ένα κόκκινο κραγιόν μπορείτε να παίξετε με lipgloss για να αλλάξετε τον τόνο. Για παράδειγμα αν θέλετε να το κάνετε λίγο πιο ψυχρό προσθέστε λίγο διάφανο ροζ lipgloss. Αν πάλι θέλετε να το ζεστάνετε προσθέστε ένα που να χρυσίζει.Μην το απλώνετε ποτέ βιαστικά. Το κόκκινο κραγιόν θέλει λίγο παραπάνω χρόνο ώστε το περίγραμμα να δείχνει «καθαρό» και το χρώμα να δείχνει «πλούσιο».Το μολύβι χειλιών θα πρέπει να ταιριάζει τέλεια με το κραγιόν.Απλώστε λίγο concealer στο περίγραμμα και ίσως ελάχιστη διάφανη πούδρα ώστε να μην σας «τρέξει».Τέλος, αφαιρέστε την περιττή ποσότητα του κραγιόν από την εσωτερική πλευρά των χειλιών για να αποφύγετε το «ματωμένο χαμόγελο», βάζοντας το δάχτυλο σας μέσα και τραβώντας το όπως ένα γλειφιτζούρι.

Έτοιμη!

Προσωπικά το κόκκινο κραγιόν μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Δοκιμάστε το!

Ιωάννα Βαρζωκα

http://instagram.com/jo_varzo

Η Ιωάννα Βαρζωκα είναι makeup artist και μοιράζεται τις συμβουλές της μαζί σου! Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της στο [email protected] και εκείνη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

The post Η makeup artist του ipop σου δείχνει πως να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα