6 celebrities που δε φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για την κυτταρίτιδά τους

19:34 10/7/2021 - Πηγή: iPop

Από τις ραγάδες μέχρι και τις τρίχες οι γυναίκες, για πάρα πολλά χρόνια, υποτίθεται πως θα έπρεπε να ντρέπονται για αρκετά μέρη του σώματός τους. Αυτοί οι μύθοι και οι ανασφάλειες έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, παρά το γεγονός ότι η κυτταρίτιδα είναι ένα απολύτως φυσιολογικό και εντελώς αβλαβές σωματικό φαινόμενο.

Κυτταρίτιδα έχει περίπου το 80-90% του γυναικείου πληθυσμού και φυσικά οι celebrities δεν αποτελούν καμία εξαίρεση, παρόλο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε επεξεργασμένες φωτογραφίες τους. Πολλές γυναίκες, όμως, έχουν βγει κι έχουν μιλήσει ανοιχτά για την κυτταρίτιδά τους, προωθώντας το Body Positixity και έχουν αποτελέσει σπουδαίο παράδειγμα για όλα τα κορίτσια.

6 celebrities προσπαθούν να σου δείξουν πως το να έχεις κυτταρίτιδα είναι απολύτως φυσιολογικό

H Vogue Arabia βάζει ένα τέλος στα στερεότυπα στη βιομηχανία της μόδας

Demi Lovato

Η Demi Lovato έχει κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν πως ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της στα social media, οι οποίες έχουν υποστεί photoshop και δεν είναι φυσικές. Με μια φωτογραφία της, λοιπόν, απάντησε σε όλα τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται και παραδέχτηκε δημοσίως πως πράγματι οι φωτογραφίες που δεν έχουν υποστεί edit είναι ο μεγαλύτερος φόβος της. Με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως, έβαλε ένα τέλος στο photoshop και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αγαπήσει τον εαυτό της έτσι όπως ακριβώς είναι, με την κυτταρίτιδά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Jameela Jamil

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η ηθοποιός Jameela μοιράστηκε μια φωτογραφία, στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου με τις λέξεις “Αγάπησε κάθε εκατοστό του εαυτού σου. Άκου, προσπάθησε απλά να αγαπήσεις το σώμα σου για αυτό που κάνει, όχι για το πώς φαίνεται”, έγραψε στη λεζάντα. “Ακόμα και οι πιο αδύνατοι ηθοποιοί έχουν κυτταρίτιδα, σημάδια και ραγάδες.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jameela Jamil (@jameelajamilofficial)

Ashley Graham

Η Ashley Graham σε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: “Γυμνάζομαι και βάζω τα δυνατά μου ώστε να τρέφομαι σωστά. Λατρεύω το σώμα μου και δε ντρέπομαι για την κυτταρίτιδά μου και για τα σημάδια μου. Και δε θα έπρεπε ούτε εσύ. Υ.Γ Φοράω το λεοπάρ μου μαγιό και σου στέλνω ένα ηχηρό μήνυμα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Η Ashley Graham καταρρίπτει τα στερεότυπα και στέλνει το body positivity μήνυμα που πρέπει να ακούσεις σήμερα

Bella Thorne

Η ηθοποιός σε μια φωτογραφία της που δημοσίευσε πριν από κάποιο χρονικό διάστημα στο Instagram, έγραψε: “Λατρεύω τις ατέλειές μας και θέλω να τις κρατήσω, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι. Και τι είναι αυτό το τέλειο τέλος πάντων;…Γιατί για εμένα το τέλειο είναι τα σημάδια της κυτταρίτιδάς μου, τέλειο είναι να είμαι εγώ και να μην κάνω edit τις φωτογραφίες μου επειδή με ενδιαφέρει η άποψή σας.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne)

Iskra Lawrence

Η Iskra Lawrence είναι ένα μοντέλο το οποίο μάχεται για το Body Positivity και τα λόγια της κάθε φορά αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες του κόσμου, ανεξαρτήτου ηλικίας. Πάντα αγαπά τον εαυτό της και τη κυτταρίτιδά της και δεν ντρέπεται γι’ αυτό. Μάλιστα, σε μια δημοσίευσή της στο Instagram έγραψε: “Μην τους αφήνετε να σας ξεγελάσουν, ο φωτισμός και οι γωνίες αλλάζουν τα πάντα!.. Είστε αρκετοί γι’ αυτό ακριβώς που είστε. Το σώμα σας και η ζωή σας δε χρειάζονται photoshop.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iskra (@iskra)

Η Ζέτα Δούκα για άλλη μια φορά σου στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

Tess Holliday

Φημισμένη για την καμπάνια της Eff Your Beauty Standards και το βραβευμένο εξώφυλλο στο περιοδικό Cosmopolitan, το μοντέλο Tess Holliday ανέκαθεν μιλούσε για την αποδοχή των “ατελειών”. Πριν από κάποιον καιρό μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές όμορφες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε το επίκεντρο να είναι η κυτταρίτιδά της και να τη δουν όλοι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T E S S HL L I D A Y (@tessholliday)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 6 celebrities που δε φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για την κυτταρίτιδά τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα