5 πράγματα που με ενέπνευσαν μέσα στο 2022 και αξίζει να διαβάσεις σήμερα

20:32 28/12/2022 - Πηγή: iPop

Λίγο πριν το 90, θα θυμηθώ πράγματα που με ενέπνευσαν το 22. Πράγματα που έγιναν αυτή τη χρονιά και μου έδωσαν δύναμη, χαρά, ενθουσιασμό. Καθώς άλλος ένας χρόνος πλησιάζει στο τέλος του, συνηθίζω πάντα να κάνω απολογισμούς της χρονιάς. Ένα flashback στους τελευταίους μήνες που μας φέραν εδώ που είμαστε σήμερα. Έγιναν τραγικά πράγματα, δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε γι’αυτό, σε όλα τα επίπεδα, κάθε μέρα η επικαιρότητα έκρυβε και κάτι ακόμα που λέγαμε, αποκλείεται να έχει συμβεί και αυτό.

Τα πράγματα που με ενέπνευσαν το 22Η Αργεντινή πήρε το Μουντιάλ 2022. Οκ αυτό φαντάζομαι είναι ένα καλό νέο
για την Αργεντινή και τον Μέσι, αλλά οκ ήταν μια ευχάριστη είδηση.Το κεφάλαιο Covid19 άρχισε να ρίχνει τίτλους τέλους σιγά σιγά. Μπορεί τον Ιανουάριο του 2022 να είχαμε επιστρέψει με τεράστια νούμερα κρουσμάτων, πια όμως έχουν κολλήσει σχεδόν όλοι όσοι ξέρουμε, κάποιοι και δύο φορές και κάθε φορά δείχνει ότι αυτό δεν είναι πια ένας κίνδυνος όπως ήταν τον Μάρτη του ’20.Κέρδισε τη Eurovision η Ουκρανία, η πολύπαθη Ουκρανία και ακόμα και με αυτόν τον τρόπο έδειξαν την υποστήριξή τους οι χώρες σε μια χώρα που έχει περάσει πάρα πολλά μέσα στο 2022. Εύχομαι από καρδιάς, να λήξει αυτός ο εφιάλτης σύντομα.Μετά τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, φέτος έγιναν πάρα πολλές παραστάσεις αφιερωμένες στην μνήμη εκείνων των ημερών και στους ανθρώπους που χάθηκαν στον ξεριζωμό.Το 2022 η ΑΕΚ απέκτησε ξανά το σπίτι της. Ανεξάρτητα από τις ομάδες και τα χρώματα, το γήπεδο της ΑΕΚ στην Φιλαδέλφεια είναι ένα σωστό στολίδι. Αν περάσεις από κει την ημέρα με το φως του ήλιου τα μάρμαρα λάμπουν σαν τον ήλιο. Είναι ένα σύγχρονο γήπεδο που χαίρεσαι να το επισκέπτεσαι.Unsplash/Mor ShaniΚαθώς γράφω αυτό το άρθρο

Δεν σου κρύβω ότι χωρίς καν να γκουγκλάρω, μου έρχονται στο μυαλό μου πάρα πολλές άσχημες ειδήσεις, που είχα και εγώ σχολιάσει από τις στήλες μου. Τα αρνητικά είναι εδώ μπροστά μου, ένα ένα και όμως δεν χωρούν σε αυτό το εδώ το άρθρο το εμπνευστικό, στο άρθρο με τον ενθουσιασμό και τη χαρά. Ειδήσεις μαύρες που απογοήτευσαν τον κόσμο μας, περνούν η μια μπροστά από την άλλη. Χωρισμοί, θάνατοι, απογοήτευση, βία σε όλες τις μορφές, πόλεμος και άλλα, που μας απασχολήσαν φέτος έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Είναι απογοητευτικό το να ξέρεις ότι η ζωή έχει όλα αυτά. Τα μαύρα, τα άσχημα, τα λυπηρά. Από την άλλη όμως δίνει ελπίδα και φως το γεγονός ότι ενώ ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο και πάλι καταφέρνουμε να ξεπερνάμε όλα αυτά τα άσχημα και τα απογοητευτικά. Αυτό από μόνο του μπορεί να θεωρηθεί πραγματικά εμπνευστικό.

Τι καλό έγινε στον κόσμο μας (μου) το 2021 και μου έδωσε έμπνευση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 5 πράγματα που με ενέπνευσαν μέσα στο 2022 και αξίζει να διαβάσεις σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2022,