Δεν σε παίρνει με τίποτα ο ύπνος στο αεροπλάνο; Πώς να κοιμηθείς πιο εύκολα κατά τη διάρκεια της πτήσης

11:50 28/12/2022 - Πηγή: iPop

Όποιος έχει προσπαθήσει να κοιμηθεί σε μια πτήση, θα ξέρει πολύ καλά ότι πιο εύκολο είναι στα λόγια παρά στην πράξη. Ο ελάχιστος προσωπικός χώρος και η περιορισμένη κινητικότητα δεν εξυπηρετούν ούτε στο να καθίσεις άνετα, πόσο μάλλον να κοιμηθείς. Αν είσαι, λοιπόν, ανάμεσα σ’ όσους δεν μπορεί με τίποτα να τους πάρει ο ύπνος στο αεροπλάνο, σου έχουμε καλά νέα!

Υπάρχουν μερικά tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να κοιμηθείς πιο εύκολα σε μια πτήση. Γιατί μπορεί το ταξίδι σου να κρατάει μία ώρα, αλλά στην περίπτωση που κρατάει πολύ παραπάνω

πώς θα περάσει ο χρόνος σου τόσα μέτρα πάνω από το έδαφος;

Σύμφωνα με τον interior designer και σχεδιαστή καθισμάτων αεροσκαφών, Adam White, για να κοιμηθείς πιο εύκολα σε μία πτήση θα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη σου τρία πράγματα: Το φως, τον θόρυβο και τη θερμοκρασία.

Pexels

Σε συνέντευξη του στο Travel + Leisure, ανέφερε ότι όταν κάνεις κράτηση της πτήσης καλό είναι να αποφύγεις τις θέσεις που είναι κοντά στις τουαλέτες και συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι. Επιπλέον, καλύτερα να κλείσεις μια θέση που είναι κοντά στο παράθυρο, γιατί αυτές οι θέσεις καλύτερες στην κλίση του κεφαλιού κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις για να σε πάρει ο ύπνος στο αεροπλάνο;

Φρόντισε να φέρεις μαζί σου ένα πουλόβερ και μία μικρή κουβέρτα γιατί η θερμοκρασία στο αεροπλάνο είναι αρκετά ψυχρή και δεν θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς εάν κρυώνεις. Επίσης, προσπάθησε όσο μπορείς να διατηρήσεις πιο σκοτεινό φωτισμό, κλείνοντας το παράθυρο αν χρειαστεί.

Η καλύτερη όμως συμβουλή από όλες είναι να βάλεις τα ακουστικά σου και να προσπαθήσεις να περιορίσεις τους εξωτερικούς ήχους. Διάλεξε από πριν τα τραγούδια που σου αρέσουν και άσε την playlist να παίζει σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δεν σε παίρνει με τίποτα ο ύπνος στο αεροπλάνο; Πώς να κοιμηθείς πιο εύκολα κατά τη διάρκεια της πτήσης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα