Τα τρία καλύτερα πρωτοχρονιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου!

18:31 28/12/2022 - Πηγή: iPop

Αν είσαι σαν εμάς, τότε ένα απ’ τα πράγματα που απολαμβάνεις περισσότερο τις γιορτές είναι τα δωράκια. Κι όχι μόνο να τα λαμβάνεις, αλλά και να τα δίνεις εσύ στους αγαπημένους σου!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμένα μου προσφέρει μεγάλη χαρά το να δίνω δώρα! Απολαμβάνω πολύ τη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου δώρου και φυσικά τη στιγμή που βλέπω το πρόσωπο ευτυχίας του ατόμου στο οποίο δίνω το δώρο.

Βέβαια, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όταν μιλάμε για την επιλογή του δώρου, είναι το να ταιριάζει στον άνθρωπο για τον οποίο προορίζεται ή να καλύπτει κάποια ανάγκη του!

Έτσι,

λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό σου πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις στον καθένα:

Ταιριάζει αυτό το δώρο στο άτομο που του το αγοράζω;Το έχει ανάγκη;Θα το χρησιμοποιήσει/εκτιμήσει;

Γι’ αυτό μην αναλώνεσαι στο να βρεις μόνο ό,τι πιο ξεχωριστό και ευφάνταστο υπάρχει, γιατί το σημαντικό ζήτημα είναι ν΄αρέσει στο άτομο που έχεις απέναντί σου!

Οι δικές μας προτάσεις για τα τρία καλύτερα πρωτοχρονιάτικα δώρα!

Το ότι είμαστε λάτρεις των βιβλίων το ξέρεις εδώ και χρόνια, δεν το κρύβουμε άλλωστε! Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, έχουμε ξεχωρίσει τρία βιβλία για να κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου, καθένα εκ των οποίων έχει ένα πολύ ιδιαίτερο νόημα!

Βιβλία να κάνεις δώρο την Πρωτοχρονιά

Η δύναμη της ζωής

Ο Τόνι Ρόμπινς στο πιο πρόσφατο βιβλίο του που κυκλοφορεί απ’ τις εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζει το mindset του και τα μυστικά για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την καλή μας υγεία με σκοπό τη μακροζωία. Είναι ένα βιβλίο που δίνει απλόχερα δύναμη και έμπνευση, εξηγώντας ότι όχι απλώς δεν είμαστε ανίσχυροι, αλλά στην πραγματικότητα μπορούμε να επηρεάσουμε με διάφορους τρόπους το πόσο θα ζήσουμε!

Αλλαγή Διάθεσης στη Στιγμή

Αν έχεις ένα φίλο ή συγγενή που είναι αρκετά συχνά down και δυσκολεύεται να αλλάξει τη διάθεσή του, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εκείνον! Το συγκεκριμένο βιβλίο αυτοβελτίωσης αναλύει τα δέκα είδη αρνητικής διάθεσης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, δίνοντας παράλληλα τις τεχνικές για να το καταφέρουμε. Απογοήτευση, απόρριψη, άγχος, μοναξιά, έλλειψη κινήτρου, αναποφασιστικότητα… Αν ακούγοντας αυτές τις έννοιες σου έρχεται κάποιος στο μυαλό, τότε ξέρεις το δώρο του για φέτος! Αν σκέφτηκες τον εαυτό σου, φυσικά μην διστάσεις να σου το κάνεις δώρο ή να το ζητήσεις απ’ τον Άη Βασίλη!

Βάλε τον εαυτό σου πρώτο

Είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που δεν σκέφτονται και δεν βάζουν ως προτεραιότητα τον εαυτό σου, κι ίσως είσαι κι εσύ αλλά και πολλοί δικοί σου ανάμεσά τους. Αυτό το βιβλίο μας διδάσκει ότι δεν είναι τελικά καθόλου κακό να βάζουμε τον εαυτό μας πρώτο και, αντιθέτως, είναι πολύ ωφέλιμο για εμάς αλλά και για τις σχέσεις μας με τους γύρω μας!

Η συγγραφέας του βιβλίου περιγράφει κάποιες από τις ιστορίες των ασθενών της, με ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα με ενοχές, όρια, ανάγκες που δεν εισακούστηκαν, φόβο απόρριψης και δυσλειτουργικές πεποιθήσεις σχετικά με το πώς μπορούν να γίνουν αρεστοί στους άλλους και ποια μοτίβα διαιωνίζουν, υπονομεύοντας τον εαυτό τους.

Το κατάλληλο δώρο που έρχεται πακέτο με ένα new year’s resolution που έχουμε πολλοί από εμάς: Τη νέα χρονιά να δώσουμε λίγη παραπάνω σημασία στον εαυτό μας και τα συναισθήματά μας!

Κάνε δώρα αυτά τα βιβλία αυτοβελτίωσης απ’ τις εκδόσεις Διόπτρα στους αγαπημένους σου, μαζί με την ευχή σου να έχουν μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη αγάπη προς τους εαυτούς τους και τους γύρω τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα τρία καλύτερα πρωτοχρονιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα