4 τρόποι να είσαι stylish χωρίς να καταξοδευτείς!

12:50 2/8/2020 - Πηγή: iPop

Ξέρουμε πως μπορεί να νιώθεις ότι για είσαι in style θα πρέπει να χαλάσεις όσα λεφτά υπάρχουν μέσα στο πορτοφόλι σου, όμως υπάρχει και πιο εύκολος και πιο οικονομικός τρόπος από αυτόν. Ήρθε η ώρα να μάθεις πως να είσαι stylish χωρίς να καταξοδευτείς!

Πως να είσαι stylish χωρίς να καταξοδευτείςΜην αγοράσεις κάτι μόνο για μία περίσταση

Θυμάσαι κάτι ωραία φορέματα που έχεις στην ντουλάπα σου και τα έχεις βάλει μία φορά σε ένα γάμο κάποτε; Αυτό ακριβώς εννοώ! Σταμάτα να ψωνίζεις πράγματα που είναι μόνο για μία περίσταση και μετά θα καταχωνιαστούν

κι αυτά στη ντουλάπα. Δοκίμασε να έχεις κάποια κομμάτια στην ντουλάπα σου πιο ευέλικτα ή λίγο πιο κλασικά ώστε με ένα αξεσουάρ να μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Σταμάτα να κρατάς τα ρούχα που δεν σου κάνουν

Όλες το έχουμε κάνει αυτό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας (για να μη πω κάθε φορά που φτιάχνουμε τη ντουλάπα μας!). Ναι, μιλάω για όλα εκείνα τα ρούχα που κάποια στιγμή θα σου κάνουν, που είτε τα κρατάς για όταν χάσεις κάποια κιλά που μπορεί να πήρες τελευταία, είτε για εκείνα που θα πρέπει να βάλεις κάποια κιλά για να σου κάνουν πάλι! Δώρισε τα, πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σου, που χρειάζεσαι, και η ιστορία έχει δείξει ότι ΔΕΝ θα τα ξαναβάλεις!!! Αγόρασε εκείνο το τζιν που σου κάνει τώρα! Όχι εκείνο που είναι πιο μικρό γιατί σκοπεύεις να αδυνατήσεις και θεωρείς ότι θα σου δώσει κίνητρο να το κάνεις. Τα ρούχα που είναι στο νούμερο μας, μας πηγαίνουν καλύτερα!

Μην αγοράζεις κάτι μόνο και μόνο επειδή το βρήκες σε έκπτωση

Και εδώ θα πω..μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια! Όλες το έχουμε κάνει, δεν είσαι η μόνη. Προτίμησε σε περίοδο εκπτώσεων, όπως αυτή που διανύουμε τώρα, να προτιμήσεις να αγοράσεις κάτι που όντως θα σου ήταν χρήσιμο. Πολλές φορές αγοράζουμε πράγματα που είτε είναι μία τάση της μόδας, όπως ήταν εκείνα τα παπούτσια με την διπλή και τριπλή σόλα, ή κάτι που απλά μας αρέσει εκείνη τη στιγμή (κυρίως γιατί έχει 50% έκπτωση) και μετά μένει στη ντουλάπα αφόρετο και γίνεται τελικά μία άσκοπη σπατάλη! Ξόδεψε τα λεφτά σου σε αυτά που πραγματικά θα φορέσεις σήμερα, όχι αύριο!

One-in, one-out!

Τα ρούχα που μπορεί εσύ να μη θες μπορεί να γίνουν τα αγαπημένα ρούχα της κολλητής σου. Υπάρχει ένας κανόνας που μπορείς να ακολουθήσεις για να είσαι stylish χωρίς να καταξοδευτείς και λέγεται “One-in, one-out”. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που θα αγοράζεις ένα καινούριο κομμάτι για τη ντουλάπα σου, θα δωρίζεις ένα άλλο που ήδη έχεις! Αυτό θα σε κάνει να καταλάβεις ποια ρούχα πραγματικά φοράς και ποια όχι. Συν ότι θα σε γλιτώσει από πολλές άσκοπες αγορές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πώς να είσαι in style ακόμα κι αν νομίζεις πως δεν το ‘χεις

Το άρθρο 4 τρόποι να είσαι stylish χωρίς να καταξοδευτείς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα