Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2019)

11:03 2/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/8/2020), για όσα καταβάλλετε προσπάθειες και κόπο για

να τα πετύχετε, στη δουλειά η στους χώρους που δραστηριοποιείστε, μην αντιδράτε όταν κάποιος άλλος σας ξεπερνά. Ούτε να τα βάζετε μαζί του, επειδή τυγχάνει να τον έχουν βοηθήσει οι συνθήκες περισσότερο. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο συνεργάσιμοι ακόμη και με εκείνους που τους βλέπετε ανταγωνιστικά. Μη στοχοποιείτε με την έντονη συμπεριφορά σας τον εαυτό σας. Θα χρεωθείτε εσείς τα σπασμένα για ότι συμβαίνει, δίχως να είστε η αιτία, μόνο και μόνο επειδή δημιουργείτε φασαρίες στο περιβάλλον.

Ταύρος

Ένας τρόπος για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες των καιρών που διάγουμε όλοι, είναι να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες που διαθέτετε. Αφού έχετε εξαντλήσετε όλες τις προοπτικές που σας δίνονται και δεν έχετε βγάλει άκρη ή δεν έχετε βρει πρόσφορο έδαφος, γιατί δεν δοκιμάζετε να ασχοληθείτε με κάτι που σπουδάσατε αλλά δεν το εφαρμόσατε ποτέ, ή μια δεξιότητα που έχετε και τώρα να δείτε αν “πουλάει”; Δείτε το σαν ευκαιρία στο να κάνετε επιτέλους εκείνο που σας αρέσει, που δε βάλατε ποτέ σε εφαρμογή και που πολλοί θα νιώσουν πραγματική έκπληξη εάν γνωρίσουν κι αυτή σας την πτυχή.

Δίδυμοι

Η ανάγκη να το ρίξετε έξω σήμερα θα σας κάνει να αφήσετε για λίγο πίσω τις δουλειές που τρέχουν και που πρέπει να γίνουν, κυρίως στο σπίτι και στον προσωπικό σας χώρο και καλά θα κάνετε να τα αφήσετε να περιμένουν, αφού μια μικρή εκδρομή ή μια σύντομη απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα σας πρόσφερε ψυχική ανάταση. Η επόμενη εβδομάδα, έχει αρκετές μετακινήσεις και επαφές, που πρέπει να γίνουν, αλλά εσείς με τη διάθεση που θα έχετε θα είστε αποτελεσματικοί με ότι κι αν συναντήσετε και ότι χρειαστεί να το τελειώσετε.

Καρκίνος

Αν χρειαστεί να προβείτε σε διαπροσωπικές ρίξεις με ανθρώπους που δεν συνεργάζονται όπως θα έπρεπε μαζί σας, ή με άτομα που από κοινού, έχετε ταχθεί σε ένα κοινό σκοπό στους χώρους που δραστηριοποιείστε, να το κάνετε χωρίς όμως να προβείτε σε διαπληκτισμούς. Απλά αγνοείστε τους, μη ζητήσετε εξηγήσεις και μην ασχολείστε άλλο μαζί τους, αφού δεν το αξίζουν και πιθανά να σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Εάν η εργασία που κάνετε δε σας ικανοποιεί, είναι ευκαιρία να ψάξετε την τύχη σας κάπου αλλού, αφού οι γνωριμίες σας θα σας βοηθήσουν.

Λέων

Μια τυχοδιωκτική αναγκαιότητα θα γεννηθεί μέσα σας σήμερα και θα θέλετε να φύγετε όσο πιο μακριά μπορείτε. Δεν αποκλείεται να είστε τόσο πιεσμένοι από τις συνθήκες και τις καταστάσεις που επικρατούν, που να θέλετε ώρες και φορές να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε. Κρίση είναι θα περάσει κι αυτό είναι σίγουρο, όπως σίγουρο είναι ότι όλους μας πιάνει κάποιες στιγμές της ζωής μας. Μετά λοιπόν από αυτό, κλείστε το διακόπτη του μυαλού σας, μη σκέφτεστε σκέψεις αρνητικές και κάντε μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

Παρθένος

Καλό θα ήταν να ξεχωρίσετε τους ανθρώπους που είναι χρήσιμη η παρουσία τους στη ζωή σας, από εκείνους που την επιβαρύνουν με τα δικά τους προβλήματα. Σε μία πιο ήσυχη μέρα, θα μπορέσετε να κάνετε ευθύκριτες σκέψεις και να βγάλετε ορθότερα συμπεράσματα. Εάν έχετε μεταφυσικές αναζητήσεις, ή σας αρέσουν τέχνες όπως η αστρολογία, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να ανακαλύψετε τα μονοπάτια τους, με πληροφορίες βιβλιογραφία, σεμινάρια κτλ. Βάλτε στη ζωή σας ένα καινούργιο γνωστικό αντικείμενο, εμπλουτίζοντας έτσι τις γνώσεις σας. Το σίγουρο είναι ότι από αυτή τη διαδικασία κερδίζετε.

Ζυγός

Επιτέλους την εβδομάδα αυτή που έρχεται, υποχωρούν οι πιέσεις του προηγούμενου καιρού και βρίσκονται λύσεις τόσο σε εργασιακό επίπεδο αφού δεν θα υπάρχουν οι απαιτήσεις του προηγούμενου διαστήματος όσο και στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας. Εάν είστε γονείς και είχατε ένα θέμα με το παιδί σας, τώρα ότι και αν έχει συμβεί διορθώνεται και απαλλάσσεστε από ένα βάρος που σας άγχωνε υπέρμετρα. Σήμερα δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία έκτακτη φιλική επίσκεψη, που ίσως για λίγο σας αναστατώσει.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/8/2020), προσπαθήστε να γίνετε πιο οργανωτική στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις που σας θέτει η καθημερινότητα. Κάποια πράγματα τα έχετε αφήσει να εξελίσσονται στην τύχη τους και δεν κάνετε τις παρεμβάσεις που πρέπει για να διορθωθούν. Τις επόμενες ημέρες τις εβδομάδας που έρχεται, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν εκ νέου κάποια θέματα που δεν έχουν βρει τις λύσεις τους εδώ και καιρό, ή εσείς τη διάθεση αν τα λύσετε τη στιγμή που έπρεπε. Ένα πρόσωπο από το συγγενικό σας περιβάλλον με τις λεκτικές παρεμβάσεις του, ίσως σας νευριάσει σήμερα.

Τοξότης

Μερικές φορές, δεν παίρνετε στα σοβαρά κάποια πράγματα που σας λένε ή σας ζητούν οι άλλοι, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεστε το διάστημα αυτό, ως ένα βαθμό αδιάφοροι, ή ανακόλουθοι στις υποσχέσεις που δίνετε. Αυτό όμως να ξέρετε ότι διαταράζει τις ισορροπίες, στο επίπεδο των σοβαρών διαπροσωπικών σας σχέσεων. Σήμερα δεν αποκλείεται να ακούσετε παράπονα από ένα δικό σας άνθρωπο, που με το δίκιο του θα σας ζητήσει εξηγήσεις. Προσπαθήστε λοιπόν να γίνετε λίγο παραπάνω τυπικοί στις υποχρεώσεις σας προς τους άλλους.

Αιγόκερως

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα συνεχιστούν και την εβδομάδα που έρχεται. Ιδίως σε εργασιακό επίπεδο και η προσωπική σας ζωή, επανεξετάζει σχέσεις που δεν λειτουργούν πια όπως κάποτε. Όμως όλα αυτά, αφήστε για λίγο μακριά από τη σκέψη σας και σήμερα να ασχοληθείτε μόνο με όσα σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Δεν αποκλείεται να δείτε ένα συγγενικό σας πρόσωπο που έχετε να μάθετε νέα του καιρό και σας φέρνει όμορφα νέα, σχετικά με μία κληρονομική εξέλιξη που μπορεί να αφορούσε κι εσάς.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/8/2020), μία τυχαία μεν αλλά ευχάριστη συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, θα ανακινήσει μνήμες όμορφες που κάποτε ζήσατε μαζί. Ίσως τώρα κάτω από άλλη ιδιότητα, να σας δώσει μία καλή ιδέα, που θα μπορούσατε να τη βάλετε σε εφαρμογή και να βγάλει από μέσα σας την ενέργεια της δημιουργικότητας. Παράλληλα φίλοι θα σας ξεσηκώσουν για μία έξοδο ή μια εκδρομή, τα κόστη όμως ίσως να σας βγάλουν από τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Κινηθείτε συντηρητικά, μην κάνετε υπερβολές και άσκοπες σπατάλες.

Ιχθείς

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, όταν κάτι που συμβαίνει για κάποιο λόγο δε σας προκαλεί εμπιστοσύνη. Τις ημέρες αυτές που ακολουθούν, δεν αποκλείεται να σας πουν λόγια εντυπωσιασμού για να σας κερδίσουν που στην ουσία τους και πρακτικά, δε θα σας ωφελήσουν. Παράλληλα κάποιοι από εσάς σκέφτεστε το διάστημα αυτό, όλο και πιο έντονα να αλλάξετε τόπο διαμονής, ίσως και να βρείτε ένα άλλο εργασιακό αντικείμενο. Αφήστε να κυλήσει και η επόμενη εβδομάδα και μετά πάρτε τις τελειωτικές σας αποφάσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα