Τη Δευτέρα 3/8 το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου

11:48 2/8/2020 - Πηγή: iPop

Το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου είναι αύριο 3/8 και το θέαμα αναμένεται να είναι εκθαμβωτικό! Την Αυγουστιάτικη πανσέληνος του 2020 θα υποδεχτούν 77 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα. Φυσικά θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας και θα είναι αισθητή η διαφορά σε σχέση με άλλες χρονιές που διοργανώνονταν full moon party με πληθώρα κόσμου.

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος του 2020

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος ή αλλιώς Φεγγάρι του Οξύρρυγχου θα κάνει την εμφάνιση

της στις 3/8 στις 19:00 το απόγευμα και η επόμενη θα γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν προς τιμήν της θα γίνουν σε 37 χώρους και ακόμη 40 θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό. Φυσικά και στους 77 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, και φέτος, διοργανώνει και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο κάτω από το φως του μεγαλύτερου φεγγαριού. Το θέμα της αφίσας είναι οι Θερμοπύλες, 25 αιώνες μετά τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, και πιο συγκεκριμένα ο λόφος του Κολωνού στο Καλλίδρομο Όρος. Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Δευτέρας 3/8 εκτός από μία στο Κάστρο Αντιρρίου που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο 2/8.

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος του 2020 στις 3/8 αναμένεται να είναι η ωραιότερη καλοκαιρινή νύχτα για φέτος θα έχει κυρίως μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις χορού, ποιητικές απαγγελίες, προβολή ντοκιμαντέρ, εικαστικές εκθέσεις και αστροπαρατήρηση.

Δες εδώ το πρόγραμμα και εξέτασε όλες τις επιλογές που έχεις για να σου μείνει αυτή η βραδιά αξέχαστη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Φέτος πάμε θέατρο Κολωνού και θέατρο Γκράβας με το Δήμο Αθηναίων | Αναλυτικές οδηγίες

Photo: Freepik

Το άρθρο Τη Δευτέρα 3/8 το μεγαλύτερο φεγγάρι του χρόνου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα