Η τρυφερή φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του

19:00 1/8/2020 - Πηγή: iPop

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση απέκτησαν το πρώτο τους μωράκι, ενώ έχει γίνει γνωστό πως το όνομα που θα πάρει η κόρη τους είναι «Σοφία», όμως τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται και η οικογένεια Πετρούνια μεγαλώνει καθώς περιμένουν και το δεύτερο. Στο μεταξύ κάνουν τις διακοπές τους στην Τήνο και οι αναρτήσεις τους στο Instagram

μας κάνουν να τους χαζεύουμε! Η φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Η φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του

Η σημερινή πιο γλυκιά ανάρτηση συνοδεύεται από την πιο τρυφερή φωτογραφία του πρωταθλητή των κρίκων με την κόρη του στην παραλία και με την πιο γλυκιά λεζάντα. Ο ίδιος κάτω από την ανάρτησή του έγραψε:

Οι πρώτες μας κατασκευές στην άμμο!Πότε ήταν η τελευταία σας φορά που παίξατε στην άμμο?Καλό Μήνα σε ολους 

View this post on Instagram

Οι πρώτες μας κατασκευές στην άμμο! Πότε ήταν η τελευταία σας φορά που παίξατε στην άμμο? Καλό Μήνα σε ολους ! #summer2020 #meandmybaby #love

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on Aug 1, 2020 at 6:52am PDT

Και εκεί που ο Λευτέρης Πετρούνιας μας ευχήθηκε καλό μήνα με αυτή τη γλυκιά ανάρτηση θυμηθήκαμε και την ανάρτηση της γυναίκας του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία εγκυμονεί το δεύτερο παιδί τους.

Η ίδια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, στην οποία ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα της “Μια μέρα ακόμα…” και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι μπορεί οι διακοπές τους στην Τήνο να φτάνουν στο τέλος τους, όμως σίγουρα πέρασαν αξέχαστες οικογενειακές στιγμές!

View this post on Instagram

Μια μέρα ακόμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα