Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (4/10/14)

09:31 4/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Όπως και να το κάνουμε η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αν και γενικά δεν σας αποσταθεροποιεί, σας φέρνει μια κάποια ζαλάδα. Είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αστάθεια που νιώθετε για να κρατηθείτε από σταθερά σημεία και για να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να μην γίνετε ποτέ οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, όπως επιθυμείτε, αν δεν μάθετε να ισορροπείτε τις παρορμήσεις σας με τις δυνατότητές σας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα θετικά, με εμμονή στους στόχους σας και όχι στις ελπίδες σας, διαφέρουν πολύ αυτά τα δύο.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να κάνει από σήμερα όψη τετραγώνου με

τον Πλούτωνα, αλλά και τον Ερμή ανάδρομο στον πολικό σας Σκορπιό η συναισθηματική φόρτιση αγγίζει κόκκινα όρια. Όλο σας το παρελθόν σας πιέζει, νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί, θέλετε ίσως ακόμα και να κλάψετε και να φωνάξετε. Συγκρατηθείτε και μην κάνετε τα λάθη του παρελθόντος, αυτό σας λέει άλλωστε ο Ερμής που τα ζωντανεύει πάλι μπροστά σας. Δείτε τι έχει γίνει, αλλά με την ασφάλεια ότι έχουν περάσει και ότι μπορείτε να κοιτάτε πιο δυνατοί το μέλλον σας.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας να βγαίνει ανάδρομος στον Σκορπιό το συναίσθημα υπερισχύει της λογικής και η παρόρμηση της οργάνωσης. Καλό είναι, για να απολαύσετε αυτήν την περίοδο χωρίς απώλειες, να περιορίσετε την δράση και να αυξήσετε την παρατήρηση. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατηθείτε μακριά από ό,τι έχει να κάνει με τύχη, αλλά να έχετε τεταμένες τις αισθήσεις σας για πράγματα που θα σας φανούν αργότερα χρήσιμα, όπως ένας χορός συμπτώσεων που θα αρχίσει να εξελίσσεται και ο οποίος αν δεν τον αγνοήσετε θα σας δώσει σύντομα συμμαχίες και κέρδη!

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο επιδιώκει να σας κάνει κάποια αμφίσημα δώρα: από την μια σας εδραιώνει στον χώρο της δουλειάς σας, από την άλλη σας απαγορεύει να θελήσετε κάτι παραπάνω. Είναι μια μέρα που πιθανόν να κουραστείτε για να εξηγήσετε τα αυτονόητα σε ανθρώπους που έχουν ήδη σχηματίσει γνώμη για ό,τι αφορά την δουλειά σας, χωρίς να έχουν κανέναν στοιχείο στα χέρια τους. Ωστόσο με λίγη επιμονή και νηφαλιότητα, θα καταφέρετε πολλά.

Λέων

Η δυνατή σχέση του Ήλιου με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα αλλά και η σχέση του όλο ατό το διάστημα με τον Βόρειο Δεσμό στον Ζυγό, δίνει στην ημέρα και σε όλη την προσεχή περίοδο καρμικό χαρακτήρα. Θα πρέπει να κατεβάσετε τον πήχη των ζητουμένων σας και των αναζητήσεών σας σε πιο προσιτά επίπεδα, να ακούτε τους άλλους, να αφήσετε κατά μέρος τον εγωισμό και να αφιερωθείτε σε ό,τι πραγματικά θέλετε, και όχι σε ό,τι νομίζετε πως θα σας ευνοήσει, κινδυνεύετε να χάσετε το νόημα των πράξεών σας.

Παρθένος

Με τον Ερμή ανάδρομο στον 3ο σας Οίκο της επικοινωνίας, καλό είναι να δώσετε περισσότερη προσοχή στους στόχους σας, καθώς κινδυνεύουν από τη μια από απότομες δικές σας εκρήξεις και από την άλλη από ανεξέλεγκτα γεγονότα που θα έρθουν με μορφή χιονοστιβάδας. Κρατηθείτε στην λογική πλευρά της καθημερινότητας, μην αναβάλλετε υποχρεώσεις, μην ακούτε τις νοητικές σας νεράιδες που σας σπρώχνουν σε εγκατάλειψη των όσων ήδη έχετε πετύχει μέσα σε ένα πνεύμα χαλαρότητας.

Ζυγός

Το γεγονός ότι εκτός από τον Ήλιο στον Ζυγό που κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα βγει και η Αφροδίτη από σήμερα να συναντήσει με δύσκολη όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα, σας δίνει μια υπερφόρτωση συναισθηματική και σας κάνει ευάλωτους σε κάθε είδους παράπονα . Αν βάλουμε και τον ανάδρομο Ερμή που θα αναβιώσει κανονικά όλο σας το οικογενειακό παρελθόν, μιλάμε για μια περίοδο με μεγάλη φόρτιση, που όμως τελικά θα σας αφήσει πιο πλήρεις και πιο δυνατούς.

Σκορπιός

Η ημέρα είναι ομολογουμένως δύσκολη, με τον Ερμή να βγαίνει ανάδρομος στο ζώδιό σας, αλλά μόνον αν σας αρέσει η ασφάλεια, η τάξη, η μόνιμη και χωρίς εξάρσεις ζωή . Πού να βρεθεί τέτοιος Σκορπιός, ποιος προσωπικός χάρτης μπορεί να σας δώσει τέτοια χαρακτηριστικά; Όχι, τα πάτε πολύ καλά με το μυστήριο, με τους συναισθηματικούς κύκλους, με το παράδοξο. Ουσιαστικά αυτή η περίοδος μέχρι τις 16 Οκτωβρίου είναι για εσάς ένα πανηγύρι. Πρέπει αν προσέξετε λίγο υποχρεώσεις και λογαριασμούς, και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Με τον Δία σε αντίθεση με την Σελήνη στον υδροχόο σήμερα, πράγματα που τα θέλετε πολύ αναβάλλονται, ειδικά αν σχετίζονται με ταξίδια και με συναισθηματικές σχέσεις. Σε ένα γενικά καλό κλίμα που επικρατεί για εσάς, το γεγονός ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος θα σας φέρει πολλά συναισθήματα στην επιφάνεια και θα λειτουργήσει τελικά ως ένας καταλύτης που θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε περισσότερο με την αγάπη, έστω κι αν πρόσκαιρα έχετε κάποιες αναβολές ή αμφισβητήσεις.

Αιγόκερως

Οι όψεις της ημέρας σας προκαλούν να περάσετε αυτό το διάστημα με αγαπημένους ανθρώπους και να προσανατολιστείτε στην ενδοσκόπηση, αν θέλετε να μην χάνετε χρόνο σε αέναους κύκλους. Η αναδρομή του Ερμή στον 10ο Οίκο σας θα σας φέρει κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά επειδή είστε πολύ μεθοδικοί δεν έχετε να φοβόσαστε τίποτα. Η σχέση τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα – και σε σχέση τετραγώνου με το ζώδιό σας, μπορεί να σας κλονίσει συναισθηματικά, ας είστε έτοιμοι να παραδεχτείτε αλήθειες .

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη, πριν βγει Κενή Πορείας, κινείται στο ζώδιό σας πραγματοποιώντας μια πλειάδα όψεων, τόσο θετικών όσο και ορμητικών, και με δεδομένο το γεγονός ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, η ημέρα σας θα είναι πολύ προκλητική, αντιφατική, αγχωτική, αλλά και δημιουργική. Μπορείτε να λύσετε νέα προβλήματα με παλιούς τρόπους, να πάτε στην εικονοθήκη των εμπειριών σας και να θυμηθείτε πώς είχατε λύσει παρόμοια θέματα στο παρελθόν . Επίσης η ημέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε με στέρεα βήματα την επόμενη εβδομάδα σας. Συναισθηματικά όμως είστε ασταθείς, πρέπει να χαλαρώσετε.

Ιχθείς

Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα σας σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, ετοιμαστείτε για μια θεαματική περιπλάνηση στο παρελθόν! Έρωτες, κρυφές επιθυμίες, αλλά και ημιτελείς εμπνεύσεις που κάποτε σας είχαν ενθουσιάσει έρχονται στο προσκήνιο και αφήνουν μια γλυκιά αίσθηση ότι ο χρόνος αρχίζει να κυλάει λυτρωτικά και σας συμφιλιώνει με όλες τις πτυχές της ζωής σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (4/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα